Календар подій

4.12.2017 – 10.12.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.12.2017

Кафедра аграрного консалтингу і туризму – учасник ІІІ міжнародної конференції «Let's do it!»

4 грудня 2017 року

      1-го грудня у Київській міській державній адміністрації відбулося відкриття ІІІ міжнародної конференції «Міжнародна культура чистоти і правильне поводження з відходами», спрямованої на залучення молоді до суспільно значущої діяльності «Let's do it!» країн Східного па 

Саме профорієнтація має ставити знак рівності між життєвими прагненнями молоді й суспільними потребами в трудових ресурсах на ринку праці!

4 грудня 2017 року

     На сьогодні проблеми та перспективи організації профорієнтаційної роботи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виходять із сучасних потреб харчової галузі промисловості. 

Бережанський агротехнічний інститут: налагоджуємо практичне навчання студентів за кордоном

4 грудня 2017 року

     1 грудня 2017 року делегація Бережанського агротехнічного інституту відвідала одне з місць проходження практичного навчання студентів за кордоном – у Польщі. 

Стартував захист магістерських робіт: розпочали з агробіологів

4 грудня 2017 року

    4 грудня на агробіологічному факультеті стартував захист магістерських робіт за освітньою програмою «Агрономія» денної форми навчання, на який завітали ректор Станіслав Ніколаєнко і проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. 

Шукаємо свого студента: викладачі і студентки університету зустрілися зі школярами Черкащини

4 грудня 2017 року

     Проблема професійного самовизначення є одним з ключових компонентів розвитку особистості учня, що передбачає формування професійних орієнтацій, моделювання власного майбутнього, співвідношення наявної інформації про майбутню професію з власними можливостями. 

Перевірка гуртожитків: стан справ, оцінки і доручення

4 грудня 2017 року

     4 грудня комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком, керівниками відповідних підрозділів університету провели планову перевірку гуртожитків № 1 та 2 студентського містечка.     Окрім оцінювання стану інфраструктури, місць загального користування, санітарного стану, комісія приділял 

Зимова сесія, профорієнтаційна робота та міжнародні співпраця – в центрі уваги ректорату

4 грудня 2017 року

     4 грудня 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету акцентував увагу на старті зимової екзаменаційної сесії. Відсьогодні розпочинаються захисти магістерських робіт, йде підготовка до складання іспитів і заліків. 

Увага! Відкрито доступ до міжнародної бази даних EBSCO

4 грудня 2017 року

     З 1 грудня 2017 р. 

Виробнича практика соціальних педагогів в Українському дитячому центрі «Молода гвардія»

4 грудня 2017 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет постійно розширює для студентів бази практик, тісно співпрацює з роботодавцями. У цьому році студенти спеціальностей «Соціальна педагогіка» і «Соціальна робота» з 11.11. 

Гран-прі і грошовий сертифікат – у хорової групи ансамблю «Колос»

4 грудня 2017 року

      Не встигли ще влягтися пристрасті від суботнього концерту «Колосу», який святкував 60-річчя, як на куражі його хорова група на чолі з Володимиром Якимчуком наступного дня виборола  

Цікаве дозвілля та актуальні заходи – пріоритет діяльності студентської організації факультету тваринництва та водних біоресурсів

4 грудня 2017 року

      Студенство факультету тваринництва та водних біоресурсів завжди перебуває у русі та круговерті насичених подіями днів. Активне та цікаве дозвілля молоді є одним із пріоритетів діяльності студентської організації нашого факультету. 

Вівторок
5.12.2017

Засідання Координаційної ради

5 грудня 2017, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ1. Про результати наукового співробітництва з Шеньянським аграрним університетом (доповідає Отченашко В.В.).2. Про використання бюджетних коштів по статтям витрат, наповнення спецфонду у 2017 р. (доповідають Шостак В.М., директори НДІ). 

Зустріч з Андрієм Єрмаком - відомим кінопродюсером, засновником Garnet International Media Group

5 грудня 2017, 16:00

Запрошуємо на зустріч з Андрієм Єрмаком - відомим кінопродюсером, засновником Garnet International Media Group, продюсером фільму "Межа", яка відбудеться 5 грудня 2017 року о 16.00 в конференц-залі № 309 навчального корпусу №3. 

Міжнародна науково-практична конференція «Родючість ґрунтів – основа безпеки країни»

5 грудня 2017, 9:00

Програмаміжнародної науково-практичної конференції «Родючість ґрунтів – основа безпеки країни», 

Запрошуємо на лекцію професора університету ім. Гумбольдта Дітера Кіршке: «Обмеження та перспективи аграрної торгівлі та політики»

5 грудня 2017, 8:30

     5 грудня о 830 (аудиторія 231, корпус №10) за сприяння Німецько-українського агрополітичного діалогу (APD) відбудеться лекція німецького експерта з аграрної торгівлі та політики – професора університету ім. Гумбольдта (м. 

Міжнародна науково-практична конференція «Родючість грунтів – основа безпеки країни»: день перший

5 грудня 2017 року

     5 грудня на агробіологічному факультеті розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Родючість грунтів – основа безпеки країни», прсвячена пам’яті видатного ґрунтознавця і вчителя М.К. 

Доцент кафедри надійності техніки Валентина Мельник удостоєна почесного ордена «За заслуги перед культурою Польщі»

5 грудня 2017 року

     2 грудня 2017 року у великій залі Національної музичної академії ім. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів розширює кордони співпраці: досягнуто домовленостей з Університетом природничих наук в Любліні (Польща)

5 грудня 2017 року

     Одним із шляхів розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів є співпраця та обмін досвідом із закордонними колегами. Факультет тісно співпрацює із багатьма університетами та сільськогосподарськими підприємствами Європи, Сполучених Штатів Америки та Азії. 

ТОВ "Бровафарма" відкрило двері для магістрів-ветеринарів

5 грудня 2017 року

4 грудня магістри-гуртківці кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи за супроводу доцента Віталія Ситніка та асистента Максима Жуковського відвідали ТОВ "Бровафарма". 

Творча група фільму «Межа» – на зустрічі із своїми глядачами у НУБіП

5 грудня 2017 року

     Сьогодні відбулася зустріч творчої групи і виконавців головних ролей кінострічки «Межа» з колективом НУБіП, який зараз збирає у прокаті свого глядача і в Україні, і в світі. 

Середа
6.12.2017

Виїзне засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

6 грудня 2017, 15:00

6 грудня 2017 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться виїзне засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України, на якому розглядатиметься питання реформування лісової галузі України.Прес-служба НУБіП 

В університеті пройшло святкове зібрання з нагоди Дня Збройних Сил України

6 грудня 2017 року

      6 грудня Україна святкує День Збройних Сил. 

Кубок кафедри військової підготовки з волейболу у ветеранів факультету конструювання та дизайну

6 грудня 2017 року

     Три роки тому в університеті започаткована традиція: напередодні Дня Збройних Сил України проводити турнір з волейболу серед команд ветеранів університету. 

Лісівники Полтавщини долучилися до вивчення новітніх основ ведення лісового господарства

6 грудня 2017 року

     На базі Лубенського лісотехнічного коледжу 24 листопада 2017 р. відбувся навчально-практичний семінар з підвищення кваліфікації для працівників державної лісової охорони області. 

Факультет ветеринарної медицини налагоджує співпрацю з Вітебською Ордену Знак Пошани державною академією ветеринарної медицини

6 грудня 2017 року

     Факультет ветеринарної медицини з робочим візитом відвідали представники вищих навчальних закладів Білорусії: Ірина Субботіна, доцент кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Вітебської Ордену Знак Пошани державної академії ветеринарної медицини і В 

В НУБіП парламентський комітет з питань аграрної політики та земельних відносин розглянув стратегію реформування лісового господарства України

6 грудня 2017 року

     6 грудня 2017 року. Національний університет біоресурсів і природокористування України вже давно став майданчиком, де відбуваються фахові дискусії, обмінюються думками і приймають важливі державні рішення. 

У військових змаганнях, які присвячені учасникам АТО, перемогу здобули кращі навчальні взводи

6 грудня 2017 року

     Напередодні Дня Збройних Сил України на кафедрі військової підготовки пройшли змагання серед навчальних взводів першого та другого років навчання. Змагання проходили з п’яти видів, які були присвячені учасникам АТО. 

НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології розпочав марафон звітної компанії по НДР

6 грудня 2017 року

     Відповідно до наказу № 1051 від 31.10.2017 р. 

Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України обговорювали студенти

6 грудня 2017 року

     На економічному факультеті пройшла 71-ша науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України», яка зібрала більше 330 учасників. 

День відкритих дверей: факультет ветеринарної медицини зустрів майбутніх абітурієнтів та їх батьків

6 грудня 2017 року

     2 грудня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся День відкритих дверей. Захід був організований для випускників шкіл, гімназій, технікумів та коледжів – майбутніх абітурієнтів та їх батьків. 

Досвід діалогу: студенти університету продовжують вивчати культури світу

6 грудня 2017 року

Всі ми хочемо, щоб нас мінімум бажали зрозуміти, а максимум - любили! Дбайливе ставлення, повага, справжній глибокий щирий діалог, прийняття у всій інакшості і несхожості - це завжди вимагає певних зусиль, уважної роботи над собою, почуття такту. 

Спілка молодих вчених НУБіП України – учасник круглого столу «Співпраця молодіжних наукових організацій ВНЗ міста Києва»

6 грудня 2017 року

   Спілку молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України на засіданні круглого столу «Співпраця молодіжних наукових о 

Четвер
7.12.2017

Краса НУБіП України

7 грудня 2017, 16:00

Cтартувала звітність НДР у НДІ економіки і менеджменту

7 грудня 2017 року

    У відповідності до наказу ректора про порядок приймання звітів про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулося заслуховування звітів НДР за 2017 р. 

Наукова мобільність студентів-гуманітаріїв

7 грудня 2017 року

     На всіх етапах розвитку суспільства особлива роль завжди належала обдарованим особистостям: талановита молодь – це політичні лідери та успішні бізнесмени, відомі науковці та митці. Майбутня інтелектуальна еліта – добробут і гордість держави, її шанс посісти гідне місце на міжнародній арені.  

Дітер Кіршке: «Обмеження та перспективи аграрної торгівлі та політики»

7 грудня 2017 року

     На економічному факультеті НУБіП України за сприянням Німецько-українського агрополітичного діалогу (APD) відбулась лекція, на якій німецький експерт з аграрної торгівлі та політики – професор університету ім. Гумбольдта (м. 

ННІ лісового та садово-паркового господарства презентував себе випускникам шкіл Вінниччини

7 грудня 2017 року

У Вінницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства пройшла презентаційна зустріч викладачів Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства з випускниками загальноосвітніх шкіл та п 

Краса НУБіП України-2017: красенем університету став Максим Паламарчук, а красунею - Анжеліка Кошева фото

7 грудня 2017 року

7 грудня 2017 року відбувся традиційний конкурс "Краса НУБіП України - 2017". 

Змагання серед першокурсників НУБіП з настільного тенісу

7 грудня 2017, 0:00

     7 грудня 2017 року (четвер) пройдуть змагання з настільного тенісу серед першокурсників.     Бажаючим взяти участь потрібно зареєструватись до 7 грудня на кафедрі фізичного виховання у головног 

П'ятниця
8.12.2017

Запрошуємо на навчальний онлайн–курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»

8 грудня 2017 року

До уваги представників адміністрації, деканів факультетів, директорів ННІ та завідувачів кафедр! З метою підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань передбачених Законом Украї 

Україна та її сусіди з ЄС: у пошуках нової політики сусідства

8 грудня 2017 року

Напередодні публікації висновків Венеціанської комісії щодо українського закону «Про освіту», відбувся круглий стіл на тему: "Відносини із сусідами з ЄС: у пошуках політики сусідства для України". 

«Десант» кафедри теплоенергетики у Ржищівській ЗОШ ім. О. Кошового

8 грудня 2017 року

     Ржищів – місто молоді й освітян. Сьогодні тут здобути якісну освіту та професію можна в одній із двох шкіл, будівельному й гуманітарному коледжах та професійному ліцеї. Чільне місце серед освітніх закладів Ржищева посідає загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів імені О. Кошового.  

Субота, неділя
9-10.12.2017

Запрошуємо на урочисте відзначення ювілею клубу туристів НУБіП України

9 грудня 2017, 17:00

 З А П Р О Ш Е Н Я     В 2017 році виповнюється 56-а річниця розвитку спортивного туризму та 50-річчя заснування клубу туристів Національного універс 

ERASMUS+ відкриває нові можливості для молоді

9 грудня 2017 року

За сприяння Національного офісу Еразмус+ в Україні 7 грудня відбувся Інформаційний день “Підтримка ЄС для української молоді”, учасниками якого стали молоді вчені ННІ лісового і садово-паркового господарства – асистент кафедри лісівництва Гуменюк В. В. та старший викладач кафедри ботаніки Лещенко О. Ю. 

Краса НУБіП 2017: результати і враження

9 грудня 2017 року

     «Краса НУБіП» – свято, яке в нашому університеті завжди довгоочікуване, адже жіночу загадковість і чоловічий шарм, чарівність та галантність, ніжність і мужність у нас цінують усі. 

Віта Антонюк: про перспективи землевпорядників продовжити навчання у вишах Європи

9 грудня 2017 року

     Віта Антонюк завершує магістерське дослідження на факультеті землевпорядкування та паралельно закінчила магістратуру у Mediterranean Agronomic Institute of Chania (Греція) за спеціальністю Geoinformation in Environmental 

«Козацькі розваги» в Ірпінському економічному коледжі

10 грудня 2017 року

Вклонімося сьогодні тим,Хто літ тому назад багато,І тим, хто нині з автоматом,Наш спокій захищає й береже! 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook