Магістри-деревообробники представили роботи, які мають практичне значення для підприємств галузі

21 грудня 2017 року

     На кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини пройшли захисти магістерських робіт. Всього свої розробки представили 8 магістрів. Напрями їх досліджень стосувалися шляхів інтенсифікації сушіння деревини, застосування модифікованих клейових композицій, надійності захисно-декоративних покриттів столярних виробів, покращення деяких властивостей деревини шляхом її термооброблення, вдосконалення конструкції меблевих виробів та вогнезахисту дерев’яних конструкцій.

     Члени екзаменаційної комісії активно обговорювали представлені магістрами результати і ставили питання як технологічного характеру, надійності та екологічності обраних технологій, так і вартості виготовлення виробу та терміну окупності проекту. Приємно відмітити, що всі випускники показали ґрунтовні знання.

     Особливе зацікавлення викликали презентації дитячого ліжка-трансформеру із фанери з використанням модифікованого екологічно чистого клею та столу-трансформера, який легко вписується в інтер’єр малогабаритних квартир.

      Особливу увагу привернула дослідницька частина магістерської роботи Василя Ломаги, якого і рекомендували для подальшого навчання у аспірантурі.

     Після короткого закритого засідання екзаменаційної комісії її голова професор Володимир Гриб оголосив результати і привітав випускників із завершенням важливого етапу у їх житті, а завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська наголосила, що всі роботи мають практичне значення для підприємств галузі, а магістри уже мають виробничий досвід за спеціальністю і стовідсотково працевлаштовані.

Олександра Горбачова,
асистент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook