Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав з випуском магістрів інженерів-механіків

22 грудня 2017 року

     22 грудня магістри механіко-технологічного факультету отримали дипломи, а з ними і путівку у життя. Серед них 76 випускників спеціальності «Агроінженерія» та 21 випускник спеціальності «Транспортні технології (автомобільний транспорт)».

     З вітальним словом до випускників, викладачів та батьків – всіх, хто натхненно працював на забезпечення агропромислового комплексу країни новими висококваліфікованими інженерами та транспортними фахівцями звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Станіслав Миколайович сердечно привітав випускників із дуже суттєвим здобутком – отриманні повної вищої освіти, яка дозволить знайти кожному своє місце в житті. Зараз ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися.

 

     Декан факультету Ярослав Михайлович привітав сьогоднішніх магістрів та підкреслюючи слова ректора наголосив, що справжній фахівець повинен бути людяним, мати авторитет, а це непроста заслуга, тож декан побажав випускникам енергії, активності та людських чеснот у їхньому житті. До привітань також долучилися радник ректора НУБіП України Дмитро Войтюк, заступники декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак і Олег Заболотько, завідувачі кафедр, батьки випускників та самі випускники. Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері. Тож залишається побажати молодим магістрам здійснення всіх намічених планів у майбутньому.

 

 

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook