Магістри факультету конструювання та дизайну – дипломовані фахівці

22 грудня 2017 року

     22 грудня 2017 року на факультеті конструювання та дизайну відбувся випуск магістрів, які навчались на спеціалізаціях «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу» та «Будівництво та цивільна інженерія».

     Розпочалось все з привітального слова декана факультету конструювання та дизайну кандидата технічних наук, доцента Зіновія Ружила, який в першу чергу подякував батькам, що зростили гідних випускників. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті. Та побажав не зупинятись і зростати щодня.

     Від викладачів привітали заступник декана з наукової роботи, професор випускової кафедри конструювання машин і обладнання, доктор технічних наук Юрій Ромасевич, завідувач випускової кафедри будівництва, доктор технічних наук, професор Олександр Давиденко, професор кафедри будівництва Микола Ярмоленко та наставник академічної групи Марія Бондар.

     Студентська організація факультету привітала випускників, підготувавши концертну програму: музична група факультету «Сопромат» розпочала піснею «Без тебе», наступним виступив БІГБОКСЕР Сергій Фисун, далі Стаценко Станіслав з піснею «Тебе це може вбити», а на завершення виступила музична група з піснею «Highway to hell».

     Заступник декана Олег Марус вручив грамоти та подяки випускникам, які прославляли своєю діяльністю за час навчання університет та факультет. Від студентів зі словами вдячності виступив Батрак Роман.

     Далі була представлена презентація про студентські роки сьогоднішніх випускників з музикальним супроводом від однокурсника Давида Кузнюка, який виступив з піснею «Старі фотографії».

     Нехай незгасна свічка вашої любові до обраної професії завжди висвітлює і зігріває ваш шлях, допомагає рухатись вгору, і в її полум'ї згорає все негативне в вашому житті!
      Удачі вам!


Олег Марус,
заступник декана
факультету конструювання та дизайну


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook