Спеціальність "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА"
ОПП "Готельно-ресторанна справа", 2025
ОПП "Готельно-ресторанна справа", 2024
ОПП "Готельно-ресторанна справа", 2023
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА"
Навчальний план підготовки фахівців, 2025
Навчальний план підготовки фахівців, 2024
Навчальний план підготовки фахівців, 2023
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2025-2026 н.р.
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2024-2025 н.р.
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2023-2024 н.р.
РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ
здобувачів вищої освіти навчання щодо якості освітньої програми
«Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр», 2024-2025
Опитування роботодавців |
Опитування випускників |
Акредитація освітньої програми, 2022 р.
1. Відомості про самооцінювання освітньої програми
2. Програма зустрічі з експертною групою
3. Гарант освітньої програми - Гопкало Лариса Михайлівна, к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, email: [email protected]
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА"
Рік | Освітня програма | Навчальний план |
2019 | ![]() |
![]() |
2020 | ![]() |
![]() |
2021 | ![]() |
![]() |
2022 | ![]() |
![]() |
Рецензії, відгуки від стейкхолдерів на освітньо-професійну програму | ||||
Рецензія 1 | Рецензія 2 | Рецензія 3 | Рецензія 4 | Рецензія 5 |
Рецензії від освітянської спільноти | ||
Рецензія 1 | Рецензія 2 | Рецензія 3 |
КОМПОНЕНТИ ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"
ОБОВ"ЯЗКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
Роз"яснення щодо вибору вибіркових навчальних дисциплін
ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
КУРСОВІ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН
АНКЕТУВАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС"