Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП" Готельно-ресторанна справа" 2025/2026
|
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
|
ОК
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОК1
|
Риторика та психологія спілкування
|
|
|
|
ОК 2
|
Антикорупція і доброчесність
|
|
|
|
ОК 3
|
Теоретична підготовка базової загальновійськової підготовки
|
|
|
|
ОК 4
|
Макро- і мікроекономіка
|
|
|
|
ОК 5
|
Історія української державності
|
|
|
|
ОК 6
|
Іноземна мова (англійська)
|
|
|
|
ОК 7
|
Фізичне виховання
|
|
|
|
ОК 8
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці
|
|
|
|
ОК 9
|
Інформаційні системи і технології
|
|
|
|
ОК 10
|
Вступ до фаху
|
|
|
|
ОК 11
|
Організація туризму
|
|
|
|
ОК 12
|
Правове регулювання галузі
|
|
|
|
ОК 13
|
Готельна справа
|
|
|
|
ОК 14
|
Ресторанна справа
|
|
|
|
ОК 15
|
Технологія продукції ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 16
|
Гігієна та санітарія в галузі
|
|
|
|
ОК 17
|
Устаткування підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 18
|
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
|
|
|
ОК 19
|
Економіка готелів і ресторанів
|
|
|
|
ОК 20
|
Маркетинг готельно-ресторанної справи
|
|
|
|
ОК 21
|
Менеджмент готельно-ресторанної справи
|
|
|
|
ОК 22
|
Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 23
|
Дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 24
|
Інженерна та комп'ютерна графіка
|
|
|
|
ОК 25
|
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі
|
|
|
|
ОК 26
|
Барна справа і організація роботи сомельє
|
|
|
|
ОК 27
|
Проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 28
|
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
|
|
|
|
ОК 29
|
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ОК 30
|
Кейтеринг
|
|
|
|
Вибіркові компоненти ОПП
|
|||
|
ВК 1
|
Друга іноземна мова (німецька)
|
|
|
|
ВК 2
|
Друга іноземна мова (французька)
|
|
|
|
ВК 3
|
Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ВК 4
|
Організація анімаційної діяльності
|
|
|
|
ВК 5
|
Етика гостинності
|
|
|
|
ВК 6
|
Технолоія напоїв
|
|
|
|
ВК 7
|
Бізнес-планування діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ВК 8
|
Товарознавство
|
|
|
|
ВК 9
|
Міні-технології харчових виробництв
|
|
|
|
ВК 10
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
|
|
|
ВК 11
|
Етнічні кухні
|
|
|
|
ВК 12
|
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ВК 13
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
|
|
|
ВК 14
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
|
|
|
ВК 15
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
|
|
|
ВК 16
|
Маркетингові комунікації в підприємствах готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
ВК 17
|
Рекреологія та курортна справа
|
|
|
|
ВК 18
|
Підприємницьке право
|
|
|
|
ВК 19
|
Договірне і трудове право
|
|
|
|
ВК 20
|
Інклюзія в індустрії гостинності
|
|
|
|
|
|||
|
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти J «Транспорт та послуги»за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін «Готельна справа», «Ресторанна справа» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань J «Транспорт та послуги»спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
|
|||
|
|
|||