Дисципліна |
Робоча програма |
ЕНК |
ОС «Бакалавр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
Готельна справа |
 |
 |
Ресторанна справа |
 |
 |
Технології продукції ресторанного господарства |
 |
 |
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу |
 |
 |
Економіка готелів і ресторанів |
 |
 |
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму |
 |
 |
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу |
 |
 |
Кондитерське та пекарське мистецтво |
 |
 |
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
Управління якістю продукції на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу |
|
 |
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
 |
 |
Бізнес-планування діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
 |
|
Міжнародний ринок готельних послуг |
|
|
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанного господарства |
|
 |
Технологія напоїв |
 |
 |
Етика гостинності |
 |
 |
Кейтеринг |
 |
 |
Курортна справа |
 |
 |
Етнічні кухні |
 |
|
Міні-технології харчових виробництв |
 |
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності |
 |
 |
Комунікативний менеджмент |
 |
 |
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
Організація дозвілля в закладах готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
|
|
|
|
|
|