Вибіркові дисципліни
Вибіркові дисципліни
№ п\п | Дисципліна | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
1 | Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі | |||
2 | Організація анімаційної діяльності | |||
3 | Кейтеринг | |||
4 | Етика гостинності | |||
5 | Підприємницьке право | |||
6 | Договірне і трудове право | |||
7 | Етнічні кухні | |||
8 | Технологія напоїв | |||
9 | Кондитерське та пекарське мистецтво | |||
10 | Міні-технології харчових виробництв | |||
11 | Облік і аудит підприємств готельно-ресторанного бізнесу | |||
12 | Маркетингові комунікації в готельно-ресторанному бізнесі | |||
13 | Комунікативний менеджмент | |||
14 | Мерчандайзинг | |||
15 | Міжнародний туристичний бізнес | |||
16 | Міжнародний ринок готельних послуг | |||
17 | Барна справа і організація роботи сомельє | |||
18 | Курортна справа |