НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2024-2025 н.р.
|
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
|
|
Робочі програми
|
Силабуси
|
Електронний навчальний курс
|
|
Макро- і мікроекономіка
|
|
![]() |
|
|
Риторика та психологія спілкування
|
|
![]() |
|
|
Історія української культури
|
|
![]() |
|
|
Обов’язкові компоненти ОПП за рекомендацією вченої ради університету
|
|||
|
Історія української державності
|
|
![]() |
|
|
Іноземна мова (англійська)
|
|
|
|
|
Фізичне виховання
|
|
|
|
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці
|
|
![]() |
|
|
Інформаційні системи і технології
|
|
![]() |
|
|
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
|
Вступ до фаху
|
|
![]() |
|
|
Організація туризму
|
|
![]() |
|
|
Правовe регулювання галузі
|
|
![]() |
|
|
Готельна справа
|
|
![]() |
|
|
Ресторанна справа
|
|
|
|
|
Технологія продукції ресторанного господарства
|
|
||
|
Гігієна та санітарія в галузі
|
|
![]() |
|
|
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
|
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
|
![]() |
|
|
Економіка готелів і ресторанів
|
|
![]() |
|
|
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу
|
|
||
|
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
|
|
|
|
|
Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Інженерна та комп'ютерна графіка
|
|
![]() |
|
|
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі
|
|
![]() |
|
|
Барна справа і організація роботи сомельє
|
|
||
|
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
|
|
|
|
|
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|
||
|
Кейтеринг
|
|
|
|
|
Вибіркові компоненти ОПП
|
|||
|
Друга іноземна мова (німецька)
|
|
![]() |
|
|
Друга іноземна мова (французька)
|
|
|
|
|
Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Організація анімаційної діяльності
|
|
![]() |
|
|
Етика гостинності
|
|
||
|
Технологія напоїв
|
|
![]() |
|
|
Бізнес-планування діяльності закладів готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Товарознавство
|
|
|
|
|
Міні-технології харчових виробництв
|
|
||
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
|
||
|
Етнічні кухні
|
|
||
|
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
|
|
![]() |
|
|
Комунікативний менеджмент
|
|
![]() |
|
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
|
![]() |
|
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
|
![]() |
|
|
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанному бізнесі
|
|
||
|
Рекреологія та курортна справа
|
|
![]() |
|
|
Підприємницьке право
|
|
![]() |
|
|
Договірне і трудове право
|
|
![]() |
|
|
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес»
|
|||
|
Робоча програма виробничої переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес»
|
|||
