Обов’язкові навчальні дисципліни
Обов’язкові навчальні дисципліни
№ п\п | Дисципліна | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
1 | Економічна теорія: основи економічної теорії: | |||
2 | ||||
3 | Історія української культури | |||
4 | ||||
5 | ||||
6 | Іноземна мова (англійська) | |||
7 | Безпека праці і життєдіяльності | |||
8 | Фізичне виховання | ![]() | ||
9 | Вступ до фаху | |||
10 | Харчова хімія | |||
11 | Друга іноземна мова (німецька) | |||
12 | Географія туризму (туристичні ресурси України) | |||
13 | Основи туризмознавства | |||
14 | ||||
15 | ||||
16 | Організація ресторанного господарства | |||
17 | Технологія продукції ресторанного господарства | |||
18 | Санітарія і гігієна в закладах готельно-ресторанного бізнесу | |||
19 | Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу | |||
20 | Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу | |||
21 | Проектування закладів готельно-ресторанного господарства | |||
22 | Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу | |||
23 | Інформаційні системи і технології в гоельно-ресторанному бізнесі | |||
24 | Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | |||
25 | Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу | |||
26 | ||||
27 | Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | |||
28 | ||||
29 | Бізнес-планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | |||
30 | Енергозбереження |