НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОПП "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" 2023-2024 н.р.
Обов’язкові навчальні дисципліни
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
|
Макро- і мікроекономіка
|
|
|
|
|
Риторика та психологія спілкування
|
|||
|
Історія української культури
|
|
|
|
|
Історія української державності
|
|
|
|
|
Іноземна мова (англійська)
|
|
|
|
|
Фізичне виховання
|
|
|
|
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці
|
|||
|
Інформаційні системи і технології
|
|||
|
Вступ до фаху
|
|||
|
Організація туризму
|
|||
|
Правове регулювання галузі
|
|||
|
Готельна справа
|
|||
|
Ресторанна справа
|
|||
|
Технології продукції ресторанного господарства
|
|||
|
Гігієна та санітарія в галузі
|
|||
|
Устаткування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
|
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
|||
|
Економіка готелів і ресторанів
|
|||
|
Маркетинг готельно- ресторанного бізнесу
|
|||
|
Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу
|
|||
|
Облік і контроль діяльності підприємств готельного- ресторанного господарства
|
|
|
|
|
Дизайн закладів готельного- ресторанного господарства
|
|||
|
Інженерна та комп'ютерна графіка
|
|
|
|
|
Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному бізнесі
|
|||
|
Барна справа і організація роботи сомельє
|
|||
|
Проєктування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
|
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
|
|||
|
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|
|
|
|
Бізнес-планування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
|
Вибіркові навчальні дисципліни
|
|||
|
Друга іноземна мова (німецька)
|
|
|
|
|
Друга іноземна мова (французька)
|
|
|
|
|
Організація дозвілля в закладах готельного- ресторанного господарства
|
|||
|
Організація анімаційної діяльності
|
|
||
|
Етика гостинності
|
|||
|
Технологія напоїв
|
|||
|
Кейтеринг
|
|||
|
Товарознавство
|
|
|
|
|
Міні-технології харчових виробництв
|
|||
|
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
|||
|
Етнічні кухні
|
|||
|
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
|
|
|
|
|
Комунікативний менеджмент
|
|
||
|
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
|
|
|
|
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
|
Економічна теорія: основи економічної теорії
|
|
|
|
|
Харчова хімія
|
|
|
|
|
Міжнародний туристичний бізнес
|
|
|
|
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
|
||
|
Маркетингові комунікації в закладах готельного-ресторанного господарства
|
|
|
|
|
Рекреолагія та курортна справа
|
|
||
|
Підприємницьке право
|
|
|
|
|
Договірне і трудове право
|
|
|
|
|
Мерчандайзинг
|
|
|
|