Вітаємо з Днем студента!

25 січня 2021 року

 

Дорогі студенти і випускники!

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня студента — свята молодості, свята тих, хто відчуває невтомну спрагу знань і пошуку: молодих, енергійних, креативних, сповнених свіжих ідей і надій. Українські студенти двічі на рік відзначають цей день. Тобто є привід ще раз оцінити свою роль в становленні держави.

     Зараз у кожного з вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця. Тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, корисного та пізнавального. Ви навчаєтеся в одному з найкращих університетів країни з 123-річною історією. Нас знають в Європі і світі. Більше 190 тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки, агропромислового комплексу, всієї освіти і науки України.

     Впевнений, що набуті в стінах нашого славетного університету знання і уміння, дозволять вам добитися бажаних висот, стати активними учасниками і творцями майбутнього нашої країни, палкими патріотами свого народу!

Хай навчання в нашій alma mater стане для всіх вас першою та надійною сходинкою у щасливе та гідне майбутнє! Щиро сподіваюсь, що студентські роки залишаться у Вашій пам’яті яскравими, насиченими подіями, знаннями, а друзі, набуті зараз, залишаться поруч на все життя! Бажаю Вам гарної долі, енергійного творчого життя, міцного здоров’я, яскравих ідей та відкриттів, щасливої студентської юності, успіхів у навчанні і творчості, стрімкого підйому науковими сходинками до вершин знань і самоствердження! Навчання – це важка щоденна робота і дається вона лише тим, хто наполегливо працює і ставиться до цього серйозно та відповідально.

Тож нехай вам завжди щастить на всіх життєвих дорогах!

З найкращими побажаннями,


ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко

академік НАПН України,
доктор педагогічних наук,
професор

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook