Ректорат: екзаменаційна сесія у випускників бакалаврату, якість харчування в студентських їдальнях та підготовка до відзначення Дня університету

22 квітня 2019 року
     22 квітня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, традиційно присвячене плануванню роботи на тиждень. Він буде насиченим – пройдуть засідання ректорату, вченої ради, нарада з енергозбереження, а сьогодні відкривається фестиваль студентської творчості «Голосіївська весна». Окрім того у студентів 4-го курсу розпочалася екзаменаційна сесія, у решти іспити масово стартують з 20 травня. На початок травня запланований візит делегації до Франції, де з партнерськими університетами будуть підписані договори про подвійні дипломи.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував ректорат про перебіг ІІ туру виборів Президента України, результати участі найталановитіших студентів у всеукраїнських олімпіадах.

     Заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка презентувала результати обрання нового керівника органу студентського самоврядування університету. Ним став студент факультету харчових технологій Олександр Павелко.

     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко доповів про перевірку студентських їдалень в навчальних корпусах 3, 10, 11. Комісія відмітила поліпшення якості обслуговування, розширення асортименту. Разом з тим залишаються нарікання на якість. Сама ж служба переживає кадровий дефіцит.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про звернення Університету штату Пенсильванія щодо проведення на базі НУБіП двох коротких курсів на кшталт минулорічного з харчової безпеки.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про поточні роботи з благоустрою – облаштування центрального входу на університетський стадіон, студентського скверу, навчального класу на пасіці, встановлення будиночків в СОТ «Академічний».

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив результати голосування за претендентів на посади доцентів, професорів та завідувачів кафедрами, кандидатури яких виноситимуться на вчену раду університету до обрання. Також проінформував про підтримку кандидатури Наталії Ільченко на посаду директора Ірпінського коледжу.

     Начальник відділу співпраці з навчально-дослідними господарствами та організації практичного навчання Василь Туринський доповів про початок посіву кукурудзи, сої та сорго, завершення внесення добрив та гербіцидів.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організовано провести екзаменаційну сесію, скласти перелік навчальних лабораторій для оновлення матеріально-технічної бази, підготувати нараду з поселення першокурсників, організувати забезпечення навчальною і методичною літературою нові спеціальності, узгодити обсяги державного замовлення на 2019-2020 н.р., продовжити підготовку до відзначення Дня університету. Валерію Іщенку – проінформувати про графік ремонтних робіт в гуртожитках №4 та 8 і здачі об’єктів до 121-річниці університету. Вадиму Ткачуку – узагальнити і проінформувати про підготовку даних до міжнародного рейтингу QS, внести пропозиції щодо встановлення цін на навчання для вступників. Миколі Михайліченку – провести вибіркову перевірку дотримання трудової дисципліни інженерно-технічними робітниками з обслуговування корпусів.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook