Денники наставника: вересень

5 вересня 2015 року

Денники наставника: вересень

Цьогорічне Свято 1 вересня для мене пройшло по-особливому. Шкала настрою ставала вищою з кожною хвилиною перебування на роботі. Оновлений барвистий корпус якось одразу налаштував на хвилю позитивних емоцій. Щасливі дівчата і юнаки у красивих вишиванках; радісні батьки, безкінечні натовпи гостей, заворожуючі слух мелодії концертних номерів на університетському стадіоні, п’янкий запах чорнобривців біля третього корпусу та, щонайголовніше, усміхнені обличчя колег – усе це, як маленькі елементи мозаїки, робило мій день незабутнім.

Однак, довершеним цей день міг стати лише в колі моєї групи, разом з найпрекраснішими дітьми.

Задовго до цього ми вирішили сходити на пікнік, проте кращого часу, ніж у День знань, годі й шукати. Так як наше студмістечко знаходиться в лісопарковій зоні, тому й місце проведення було очевидним. Поділюся, що у нас навіть є уже «своє місце» для таких зустрічей, хоча цього року, і це зрозуміло, воно було зайняте іншою радісно-галасливою студентською компанією. Довелося тимчасово «перешвартовуватися».

 

За жартами, запитаннями-відповідями «як пройшло літо», планами на цей семестр, ми також поділилися враженнями про перший рік. Приємно, коли зусібіч лунають приємні слова про університет, факультет, викладачів дисциплін, які були на першому курсі. Хоча, гадаю, по-іншому не могло й бути.

За розмовами дуже швидко пройшов час. Було зрозуміло, що режим «літо» в поглядах моїх дітей ще триває, думками вони летять у ті дні, про безтурботність яких жалкує не один дорослий.

 

Насамкінець, хочу сказати, що поверталася я з пікніка з однією думкою: більше всього все-таки мої діти засумували один за одним, за своєю студентською мрійливістю, за прекрасною юністю, яку вони проведуть тут – у рідному університеті.

З побажаннями успішного і результативного навчального року, ваш наставник, Уляна Василівна Жорнокуй.

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook