У рамках підготовки до Дня відкритих дверей проведення профорієнтаційної роботи!

12 березня 2015 року

 У рамках підготовки до Дня відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та активізації профорієнтаційної роботи серед школярів кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри соціальної  педагогіки та інформаційних технологій в освіті Ковальчук Тамарою Іванівною 12 березня 2015 року була проведена зустріч зі старшокласниками Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району.

Учні подивилися відеофільм про гуманітарно-педагогічний факультет, ознайомилися з особливостями майбутньої професії соціального педагога, перспективами роботи за обраною спеціальністю, різноманіттям культурного, спортивного студентського життя, можливостями працевлаштування. Тамара Іванівна запросила випускників на День відкритих дверей для детальнішого ознайомлення з університетом та факультетом.  

   
 
Ось уже більше трьох місяців учні цієї школи щодня плетуть маскувальні сітки для захисників України на Донбасі. Їх батьки фарбують тканину зеленкою.
Взимку сітки були білими, весною змінюють кольори з додаванням зелені, що появилася у довкіллі. Батьки, діти й учителі єдині у своїх помислах і діях. Вони стали тим надійним тилом для фронту на сході країни. Сітка-оберіг, бо зроблена руками дітей… І всі разом чекають закінчення війни…
 
Доцент кафедри соціальної педвгогіки та інформаційних технологій в освіті,
Тамара Іванівна КОВАЛЬЧУК
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook