Чемпіонат Києва з міні-футболу між жіночими збірними: НУБіП України та СДЮШОР-16

11 листопада 2014 року

     8 листопада відбулася друга гра жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу у Чемпіонаті Києва 2014-15 рр. серед жіночих команд. Наші дівчата зустрілися з командою СДЮШОР-16, яка вже не перший рік приймає участь у чемпіонаті м. Києва і минулого року посіла 3-тє місце.
     Збірна НУБіПУ достойно протистояла таким досвідченим гравцям і тримала оборону до останніх хвилин, не раз створюючи гольові моменти біля воріт суперника. Але відсутність, із-за хвороби, нашого основного форварда Лавринович Кароліни, не дала змоги вразити ворота суперника. До 18-ї хвилини матчу дівчатам із СДЮШОР-16 не вдавалося забити гол у наші ворота, і рахунок був нічийним — 0-0. 

     


 

     За дві хвилини до кінця гри сталася прикра подія, що вплинула на результат матчу. Наш захисник Городецька Ірина, падаючи в підкаті збила суперницю, за що отримала червону картку і змушена була покинути майданчик. Наша команда залишилася в меншості, чим і скористалися суперниці, забивши за хвилину до фінального свистка гол в наші ворота. І зустріч завершилася з рахунком 1-0 на користь СДЮШОР. Дуже жаль, що збірна НУБіПУ не змогла втримати позитивний результат, але було видно, що наші дівчата додали в майстерності порівняно з минулим роком, тому що тоді ми програли 3-0.


     Бажаємо дівчатам майбутніх перемог, а вболівальників чекаємо 29 листопада о 14:45 у спорткомплексі КНУБА. Збірна НУБіП України зустрінеться з командою JOINS.

    

     

Черкашин Дмитро,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook