Календар подій

20.07.2020 – 26.07.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.07.2020

Новий рівень співпраці гуманітарно-педагогічного факультету з університетом Пардубіце: проект Еразмус+ для майбутніх перекладачів з німецької мови

20 липня 2020 року

    Інтенсивна міжнародна діяльність гуманітарно-педагогічного факультету не припиняється й у літній період. Днями надійшла приємна звістка: тривала співпраця з університетом Пардубіце (Чехія) вийшла на новий рівень. 

Оперативний штаб: вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

20 липня 2020 року

20 липня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу. Окрім санітарно-епідеміологічної ситуації розглядалися питання організації вступної кампанії, ремонтних робіт в контексті підготовки до нового навчального року, перебіг польових робіт в навчально-дослідних господарствах тощо. 

НУБіП очолив «Зарплатний рейтинг вишів-2020» за версією журналу «Гроші»

20 липня 2020 року

При складанні тринадцятого за рахунком рейтингу закладів вищої освіти "Гроші" помітили, що ті компанії-роботодавці, яких опитували, скупляться на високі оцінки випускників. І це цілком зрозуміло. В Україні все менше надають значення імені вишу і його диплому, а цікавляться знаннями, які виніс з університету студент. 

Олександра Пархоменко та Дар’я Ящук: від студента – до викладача факультету ІТ

20 липня 2020 року

    За 10 років існування факультету інформаційних технологій кафедрою комп’ютерних наук було підготовлено чимало випускників. 

Навчально-наукова лабораторія конярства: нові перемоги у змаганнях з кінного спорту

20 липня 2020 року

   Раніше наші коні разом із своїми вершниками не раз займали призові місця, демонструючи свою чудову підготовку, як коня, так і вершника. Якщо говорити про цей рік, то з 17-го по 18-е липня проводилися змагання з конкуру регіонального рівня. 

Вівторок
21.07.2020

До Міжнародного дня шахів: родина Прочаєвих vs декани факультетів

21 липня 2020, 12:00

    21 липня 2020 року відбудеться визначна подія - університет НУБіП України приймає у себе в гості унікальну сім'ю Прочаєвих. 

Галина Макух з Тернопільщини прагне навчатись за освітньою програмою «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» в НУБіП

21 липня 2020 року

    Сьогодні ми познайомимося ближче з абітурієнткою спеціальності «Професійна освіта», яка мріє про навчання в НУБіП України, щоб продовжити ступеневу освіту, розпочату в коледжі. 

Вступна кампанія та стан підготовки до навчального року – топ-питання засідання завідувачів кафедр факультету землевпорядкування

21 липня 2020 року

    Ряд надважливих робочих питань було розглянуто на засіданні адміністрації і керівників структурних підрозділів факультету землевпорядкування 20 липня 2020 року. 

Кращі випускники коледжів обирають факультет конструювання та дизайну

21 липня 2020 року

    Здобувши ступінь вищої освіти «Молодший спеціаліст» випускники Маслівського аграрного фахового коледжу ім. П.Х Гаркавого обирають для подальшого продовження навчання Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет конструювання та дизайну. І це не випадково!!! 

Віковий ювілей: в університеті привітали професора Бориса Драганова

21 липня 2020 року

   В університеті відзначили 100-річчя з дня народження видатного вченого в галузі енергетики професора Бориса Драганова.    Це знакова подія не лише для НУБіП, а й всієї країни, переконаний ректор  

Середа
22.07.2020

Для вступників на ОС «Магістр» проведуть спеціально організовану сесію ЄВІ з іноземної мови

22 липня 2020 року

Для вступників у магістратуру, які не складали чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, 31 жовтня буде проведено спеціальну сесію. 

Вступникам 2020 – «Як визначитися із майбутньою професією типу «людина-людина»?

22 липня 2020 року

    Час X настав. Майбутнє так близько як ніколи до цього. Який вибір зробити? Чи правильним він буде? Який ЗВО? Яка спеціальність? А що далі? Де я зможу працювати по закінченню університету? – приблизно такі фрази постійно зараз прокручують у голові сотні тисяч абітурієнтів 2020. Як же ми вас розуміємо! 

Четвер
23.07.2020

Київська родина шахістів Прочаєвих завітала до університету та зіграла партію з деканами

23 липня 2020 року

    20 липня світова спільнота святкувала Міжнародний день шахів. Ця гра, по праву вважається найінтелектуальнішою та найблагороднішою поміж інших настільних ігор. І за традицією святкування в НУБіП не обходиться без запрошення у гості видатних діячів даної сфери. 

Анастасія Моісеєнко: НУБіП України – свідомий вибір сучасної молоді!

23 липня 2020 року

    Обираючи навчальний заклад, майбутні студенти, перш за все, звертають увагу на престижність навчального закладу та якість навчання. 2015 року я стала першокурсницею одного з університетів міста Києва. Чому саме НУБІП України? – запитаєте ви? 

У плодоовочевому саду університету пройшов майстер-клас з окулірування дерев

23 липня 2020 року

    У свій попередній візит до Національного університету біоресурсів і природокористування України діти-шахісти з багатодітної родини Прочаєвих, відомі на весь світ, успіхами у грі в шахи, провели шаховий батл проти директорів ННІ та деканів факультетів НУБіП У 

У студмістечку на ще один спортмайданчик стане більше

23 липня 2020 року

    У студмістечку НУБіП традиційно велику увагу надають пропагуванню здорового способу життя і, відповідно, занять спортом. Саме для останнього реконструюється ще один спортивний майданчик – між 10-м і 11-м гуртожитками. 

П'ятниця
24.07.2020

Найчисельніша школа Ніжина – партнер НУБіП України

24 липня 2020 року

    Як відомо підготовка висококваліфікованого фахівця розпочинається ще з шкільної лави. 

Новинки екостежки і її новий «житель»

24 липня 2020 року

    В університетському ботанічному саду незабаром з’явиться черговий новий «житель» - мамонт. Треба сказати, мамонти, як і динозаври, хоч і вимерли, та твердо увійшли в наше життя як персонажі фільмів і мультиків, які вже не одне десятиліття користуються великою популярністю не лише у дітей, а й у дорослих. 

Субота, неділя
25-26.07.2020

Киянин Захар Донець: «Альтернативи немає. Обираю НУБіП України»

25 липня 2020 року

    Захар Донець успішно закінчив середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 62 м. 

Якісно перебудувати роботу навчально-дослідних господарств

25 липня 2020 року

Вихідного дня ректор Станіслав Ніколаєнко відвідав навчально-дослідні господарства університету: Агрономічну дослідну станцію та «Великоснітинське». 

Відбулась виробнича практика у магістрів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»: практика – це коли ми на крок ближчі до професійної діяльності!

25 липня 2020 року

 Теорія –це коли все відомо, але нічого не працює. Практика – коли все працює, але ніхто не знає чому. Ми ж об’єднуємо теорію та практику: нічого не працює… і ніхто не знає чому. Альберт Ейнштейн 

Талановита Марія Даценко обирає спеціальність «Менеджмент» на факультеті аграрного менеджменту

26 липня 2020 року

- Марія, вітаю! Розкажіть про себе, де навчалися, чим цікавитеся.  

Катерина Гуменюк обирає магістратуру топового університету країни – НУБіП

26 липня 2020 року

       Беззаперечним фактом на сьогодні є твердження, що вища освіта повинна носити випереджальний характер, порівняно з ринком праці. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook