Дипломи бакалавра отримали випускники агробіологічного факультету

June 26, 2021

Всі так довго чекали цього моменту, а він пролетів за секунду... 25 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам денної та заочної форм навчання агробіологічного факультету, які навчалися за спеціальностями «201 Агрономія» та «203 Садівництво і виноградарство».


Розпочалося свято вручення дипломів звучанням державного гімну України. Далі з вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, який побажав випускникам бути успішними людьми, професіоналами своєї справи, пройти шлях мудрості і відповідальності, усі непорозуміння залишити позаду, самоудосконалюватись і наголосив на необхідності продовжити навчання в магістратурі. Сергій Миколайович особисто вручив грамоти за досягнення у навчанні, активну участь у громадському житті факультету, культурно-масовій роботі та спорті.


Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха привітала випускників із визначним для них днем, наголосила на важливості їхнього професіоналізму й саморозвитку, дбати про свою репутацію, побажала успіхів у житті та гідно нести звання випускника агробіологічного факультету НУБіП України. До випускників бакалаврату прозвучало запрошення продовжити навчання в магістратурі НУБіП України.


З привітальними та напутніми словами до випускників звернулися завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, професор Віктор Бикін та доцент кафедри садівництва Наталія Шевчук. Виступаючі побажали випускникам знайти себе, не зупинятися на досягнутому, вдосконалювати та якісно застосовувати отримані знання, й запросили продовжити навчання на факультеті в магістратурі.


Зі словами вдячності батькам, однокурсникам, декану, заступникам декана, всім викладачам за отримані знання від імені випускників-бакалаврів виступили Юлія Кротач та Анастасія Шпірюк.

Після цього декан факультету Оксана Тонха зачитала наказ «Про закінчення навчання». Дипломи випускникам вручали декан, завідувачі та викладачі випускових кафедр факультету. 

Багаторічною традицією святкування на факультеті є гімн агробіологічного факультету "Агроном - син землі", який прозвучав у виконанні студента 1 курсу Володимира Суржикова.

Незабутнім фрагментом свята є спільне фото випускників з деканом факультету Оксаною Тонхою.


Ну от і подолано чергову сходинку в житті наших сьогоднішніх випускників. Ми вирімо, що за роки навчання відбулось багато позитивних змін у вашому житті – ви знайшли нових друзів і, можливо, колег, а хтось – і свою другу половинку! Отримали нові знання та досвід, відчули себе частиною великої родини НУБіП України. І, впевнені, у вас з’явилось бажання продовжити навчання в магістратурі.
Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти 1 курсу агробіологічного факультету – Єлизавета Титенко, Володимир Суржиков, Ангеліна Волощук та Єлизавета Баранова.


Колектив агробіологічного факультету щиро вітає винуватців свята і бажає подальших успіхів!!!

Віра Кутовенко, доцент
кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook