УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВО-ВИРОБНИЧОЇ ЛАБОРАТОРІЇ «ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА»

May 28, 2021

28 травня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося святкування на честь 123-річчя. В межах цієї події на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва урочисто відкрили відремонтовану навчально-науково-виробничу лабораторію «Переробки продукції рослинництва», яка розташована в 6 аудиторії 4 навчального корпусу університету. Від керівництва університету на урочистій церемонії був присутній проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.


Завідувач кафедри професор Григорій Подпрятов та Вадим Ткачук урочисто розрізали червону стрічку та звернулися із вітальним словом до присутніх.


Окрім співробітників кафедри та студентів, на святкування цієї події завітали заступник декана агробіологічного факультету Віталій Коваленко, завідувач кафедри землеробства Семен Танчик та генеральний директор ТОВ «Дібрівка Агросервіс» Юрій Демцюра.


Ткачук Вадим Анатолійович відмітив наполегливий та поступальний рух кафедри до покращення своєї матеріально-технічної бази і відмітив заслуги завідувача кафедри у цьому процесі.


Завершилося святкуванням дегустацією продукції кафедри на якій особливу увагу присутніх привернули виноградні та плодово-ягідні вина, що були виготовлені на практичних заняттях із дисципліни «Технологія виробництва та експертиза вин». В цілому захід був не лише урочистим, але й смачним.

Сергій Гунько, доцент кафедри технології зберігання,
переробки та стандартизації продукції рослинництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook