Кафедра теорії та історії держави і права переконана, що територія навколо корпусу - це також і крок до серця майбутнього абітурієнта!

April 12, 2021

 

Кожна пора року має свої підстави для толоки. Лише пару місяців тому трудовий колектив кафедри теорії та історії держави і права долучався до прибирання снігових наметів і ось тепер чергові весняні клопоти.

 

10 квітня 2021 р. Віра Качур та Людмила Протосавіцька завітали до навчального корпусу 6, щоб долучитися до суботньої толоки, ініційованої деканами юридичного факультету та факультету землевпорядкування. Охайна територія – це не лише миті естетичного задоволення та гордості за місце, де працюєш. Це і крок до серця майбутнього абітурієнта!

 

 

Сонячна погода, розмови з колегами, з якими не бачишся під час локдаунів, піднятий настрій сприяли нам у наших починаннях.

 

  

Жаль, що День відкритих дверей, запланований на 17 квітня 2021 року (ознайомитися можна за посиланням), знову пройде в режимі онлайн, але є сподівання, що територія нашого корпусу уже найближчим часом наповниться студентськими голосами і оживе по-справжньому!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook