4 й курс юридичного факультету приєднався до святкування 10-річчя кафедри цивільного та господарського права!!

March 30, 2021

   З нагоди святкування ювілею кафедри цивільного та господарського права студенти четвертого курсу юридичного факультету НУБіП України прийняли участь у науковій дискусії «Моделі корпоративного управління – яка модель потрібна в Україні?».

     У світлі рекодифікації цивільного законодавства України знані науковці та практики висловлюють думки щодо необхідності вибору певної моделі корпоративного управління, корисної для розвитку української економіки, та усунення протирічь, що наявні в корпоративному законодавстві України.  Саме вибір загальної концепції корпоративного управління має передувати внесенню змін до профільного законодавства, в тому числі, Цивільного кодексу України.

     За чотири роки навчання на юридичному факультеті НУБіП України, під час вивчення дисциплін, викладання яких забезпечується викладачами кафедри цивільного та господарського права, студенти встигли досконало вивчити проблемні питання, які виникають під час здійснення управління юридичними особами корпоративного типу, що надало їм змогу провести глибокий аналіз світового досвіду та запропонувати свої пропозиції за вказаної тематикою.

     З метою дотримання карантинних обмежень наукова дискусія відбулася в онлайн форматі на платформі Zoom, з демонстрацією змістовних та цікавих мультимедійних презентацій.

     Після виступів основних доповідачів, було проведено обговорення та окреслено плюси та мінуси кожної моделі корпоративного управління, між учасниками відбулася жвава дискусія!

   Можна підсумувати, що багаторічні напрацювання колективу кафедри цивільного та господарського права забезпечують підготовку кваліфікованих фахівців з аналітичним мисленням та вмінням агрументовано  висловлювати свою позицію! 

 к.ю.н. Бажанова В.О.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook