Студентський науковий гурток «Історія вчень про державу і право» розпочав свою роботу у новому 2020-2021 навчальному році

September 25, 2020

 

24 вересня 2020 р. відбулося організаційне засідання членів наукового гуртка "Історія вчень про державу і право". На цьому засіданні керівник гуртка Людмила Протосавіцька окреслила основні моменти наукової роботи як на юридичному факультеті загалом так і на кафедрі теорії та історії держави і права зокрема.

 

В роботі гуртка взяли участь  студенти 2-3 курсу юридичного факультету.

 

 

В ході засідання були визначені  основні напрямки  на які буде спрямована наукова діяльність гуртківців  в 2020-2021 навчальному році. У цьому семестрі кожен з гуртківців має спробувати підготувати тези, доповіді та виступи на засіданнях гуртка.  Для забезпечення успішної діяльності члени гуртка мають розвинути навички роботи з науковою літературою, розвинути здібності конспектувати, робити глибокий аналіз праць та поглядів мислителів, вчених, правників, розвинути навички з написання тез доповідей та наукових статей з історії вчень про державу і право.

Наприкінці засідання кожен з членів гуртка отримав завдання - визначитися з темою власного наукового пошуку та написання тез доповіді.   

 

Людмила Протосавіцька

науковий керівник гуртка з «Історії вчень про державу і право»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook