ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ МАГІСТРАМИ-ФІНАНСИСТАМИ

December 11, 2020

 

     Протягом 7-9 грудня 2020 року працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» у складі голови комісії завідувача кафедри банківської справи та страхування Худолій Л.М. та членів комісії завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М., доцента кафедри фінансів Негоди Ю.В., доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. та доцента кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А.

З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, який побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень та вразити членів комісії ґрунтовними знаннями з обраної тематики дослідження.

            На розсуд комісії студенти представили власні цікаві та різнопланові дослідження, зокрема розглядалися питання інвестиційної привабливості аграрного сектору економіки, фінансового забезпечення інноваційних проектів, оцінки фінансової діяльності підприємств, оптимізації структури активів, фінансового контролінгу на підприємстві, антикризового управління  діяльністю підприємства, управління фінансовими ресурсами і доходами аграрних підприємств, міжбюджетних відносин та ефективності витрачання бюджетних коштів.

Члени комісії відмітили актуальність обраних тематик, високий рівень представлених досліджень та ґрунтовні знання майбутніх магістрів. До жвавої дискусії, що виникла між студентами і викладачами долучився ректор Ніколаєнко С.М. та проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М. Ґрунтовні і вичерпні на питання комісії, пояснюється тим, що переважна більшість випускників працюються за фахом.

 

            Оголошуючи результати захисту випускних магістерських робіт голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень підготовки, актуальність дослідження та глибокі практичні знання. Побажала випускникам подальших звершень і досягнень, а також висловила щирі сподівання зустрітися в стінах нашого університету в якості майбутніх роботодавців.

 

 

Зоя Тітенко,

секретар екзаменаційної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook