Поєднуємо навчання, науку та інновації задля якісної підготовки фахівців

October 25, 2020

Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України постійно беруть участь в різних заходах та підвищують свою кваліфікацію. 23 жовтня 2020 р. наш університет став співорганізатором об’єднаного наукового семінару «Єдність навчання, науки та інновацій при підготовці фахівців з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та бізнес-освіти», який був проведений онлайн на базі Донецького державного університету управління (м. Маріуполь).

 

Під час семінару викладачі кафедри, а саме: завідувач кафедри, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук, доктор економічних наук, доцент Марина Дєліні та доценти Мар’яна Аксентюк, Тетяна Власенко, Віталій Гаврилюк та Алла Суханова взяли участь в обговоренні проблематики круглого столу. Лідія Василівна наголосила на важливих аспектах сучасної підготовки фахівців бізнес-освіти та розповіла про власний досвід формування висококваліфікованого спеціаліста в проєктному менеджменті.

 

Протягом семінару відбулась жвава дискусія щодо практичної підготовки студентів, як вимагає сучасний ринок праці. Адже студент має бути не тільки теоретично підготовленим, але й володіти практичними навиками в професії. Для цього викладачами нашої кафедри постійно на заняття запрошуються спеціалісти-практики, вирішуються задачі та надаються практичні завдання щодо моделювання бізнес-процесів для закріплення отриманих раніше знань. На особливу увагу заслуговує використання MS Excel при прийнятті інвестиційних рішень та розрахунку ефективності проєкту. Тому наші студенти є затребуваними на ринку праці й володіють необхідними навичками.

 


Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook