ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В ДІЇ

November 13, 2020


 

На початку цього листопада в одну із столичних шкіл, а саме гімназію №179 м. Київ, завітав ,,хімічний десант,, із чотирьох доцентів кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води – Лаврик Р.В., Ущапівська Т.І.,Прокопчук Н.М., Галімова В.М.

Школа ця вибрана неспроста, адже очільник цього ,,десанту,, (Лаврик Р.В.) сам в 1999 році проходив педагогічну практику, навчаючись на четвертому курсі хімічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Дружба, наукові зв,язки та співпраця вже більше двадцяти років об,єднають вчителя хімії, педагога, наставника та куратора Лаврову Наталю Сергіївну та доц. Лаврика Р.В. Неодноразово їхня співпраця виливалася в результати – перші та другі місця з наукових робіт та конкурсів з хімії та біології (організованих МАН) займали учні цієї школи. Декілька студентів навчалися на підготовчих курсах і потім стали студентами агробіологічного, ветеринарного та факультету захисту рослин.


 


Ось і цієї осені провівши ,попередньо, профорієнтаційну роботу, колектив викладачів завітав на урок хімії до 11 класу. Учні гімназії отримали буклети агробіологічного факультету та інформаційні постери та довідки щодо підготовчого відділення НУБІП України, задавали цікаві запитання, на які отримали вичерпні відповіді від викладачів з НУБіП України. Майбутніх студентів зацікавили умови участі в хімічній та біологічній олімпіаді для абітурієнтів, адже вона відкриває більшість можливостей для вступу на ряд факультетів – агробіологічний, факультет захисту росли, біотехнологій та екології. Бажання обов,язково прийняти участь в такій олімпіаді з хімії виявили учні 11 класу – Бродський Гліб, Максимчук Андрій, Дидар Єлизавета та Вільк Ксенія.

Чекаємо їх в рядах студентів агробіологічного факультету НУБіП України.

 


 Руслан Лаврик, Тетяна Ущапівська, Надія Прокопчук, Валентина Галімова

Доценти кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook