П'ять років пролетіли непомітно: зустріч випускників Агрохіміків-ґрунтознавців 2015

August 20, 2020

 

От і пролетіло 5 років – ніби і не було.

Днями випускники спеціальності «Агрохімія і ґрунтознавство» 2015 року зустрілись у рідних стінах навчального корпусу №2 НУБіП України.

Спочатку Анатолій Бикін, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна, разом із їхнім куратором Надією Бордюжею, доцент кафедри, провів їм екскурсію по кафедрі, розповів про зміни, які відбулись із часів їхнього випуску як у кадровому так і у матеріально-технічному забезпечені. Випускники були раді новим гарним лабораторіям кафедри після капітального ремонту, проте все ж із приємною ностальгією займали свої звичні місця під час навчання у кімнатах, які ще не пройшли процес модернізації. Потім прийняли участь у імпровізованому занятті, на якому поділились своїми професійними і особистими здобутками.

 

Приємно зазначити, що майже всі випускники працюють на посадах у різного типу агропідприємствах по профілю своєї спеціальності, або пішли у декретні відпустки із таких посад. Лише одиниці змінили профіль зайнятості.

Тож, бажаємо нашим випускникам професійного зростання і везіння, сімейних благ і особистих здобутків, та залишатись дружніми, веселими і безпосередніми.

Раді бачити Вас у будь-який час!

 

Надія Бордюжа,

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook