Оперативна інформація щодо ліквідації лісових пожеж на території країни (станом на 14 год. 28 квітня 2020 р.)

April 29, 2020

Київська область:

Станом на 14 годину 28 квітня в Зоні відчуження локалізовано останні два осередки пожежі поблизу с. Крива Гора та с. Рудьки – Буряківка.

Таким чином, лісову пожежу на території Зони відчуження локалізовано.

Продовжуються заходи щодо гасіння окремих осередків торф’яників в Дитятківському, Паришівському та Луб’янському лісництвах, ліквідацію яких у плановому режимі будуть здійснювати лісогосподарські підприємства Державного агентства з управління зоною відчуження.                              

Радіаційний фон по м. Києву, Київській області та у Зоні відчуження у межах природних фонових значень.


Житомирська область:

Ситуація з лісовими пожежами в Олевському та Овруцькому районах Житомирської області контрольована. 28 квітня в Овруцькому районі силами ДСНС надається допомога працівникам Словечанського лісового господарства. До гасіння залучено 221 чоловік та 43 одиниці техніки, з них від ДСНС 37 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки. 

26 квітня, ліквідовано найбільший осередок пожежі в Овруцькому районі (Виступовичі - Жолудівка), продовжуються роботи на трьох локалізованих осередках (Острови, Можари, Першотравневе). 

27 квітня ліквідовано пожежу лісової підстилки поблизу с. Нагоряни на території Нагорнянського лісництва. В Олевському районі здійснюються заходи по ліквідації чотирьох локалізованих осередків (Замисловичі, Перга, Озеряни, Пояски). 

Силами ДСНС надається допомога працівникам Білокоровицького та Олевського лісового господарств. До гасіння залучено 108 чоловік та 23 одиниці техніки, з них від ДСНС 20 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.


 

Джерело: https://dsns.gov.ua

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook