Відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Мукачівського аграрного коледжу: навчаємось дистанційно

3 April 2020, 11:00

 

Відповідно до наказу директора ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» від 11 березня 2020 року на виконання Постанови Кабінету Міністрів м України № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11 березня 2020 року в коледжі запроваджено карантин, який триватиме з 12 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року.

     Упродовж періоду карантину освітній процес навчання студентів відбуватиметься з використанням технологій дистанційного навчання.
     Зважаючи на викладене вище та дбаючи про безпеку громадян, рекомендується надавати перевагу дистанційним каналам комунікації з адміністративними підрозділами, відділеннями, зокрема з використанням корпоративної електронної пошти.

     ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» здійснив перехід освітнього процесу, а саме циклова комісія бухгалтерсько-економічних дисциплін на дистанційну форму навчання студентів спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Таке навчання реалізується за допомогою хмарного сховища – Google Диск, інших електронних засобів.
     Всі викладачі циклової комісії по кожній дисципліні, які викладають, розмістили на Google Диску лекції, презентації, тестові завдання. Вся інформація знаходиться на офіційному сайті коледжу у розділі «Дистанційне навчання». Студенти кожної академічної групи з кожної дисципліни, які вивчаються у другому семестрі, щодня можуть знайти інформацію (лекції, презентації, практичні завдання та завдання для самостійної роботи) для опрацювання, яку викладачі надсилають у хмарне сховище – Google Диск. По незрозумілих питаннях студенти спілкуються з викладачами по телефону, відсилають викладачу на електронну пошту виконані завдання для перевірки, отримують рекомендації та зауваження щодо їх виконання.

     Ефективне навчання онлайн – це навичка, як і будь-який інший навик викладання: з часом і практикою стає все краще. Терпіння, доброта, стриманий дух, смиренність і почуття гумору – все це дійсно допомагає.

     Шановні студенти! Пам’ятайте, що успіх професійного зростання залежить від уміння самостійно навчатися! Будьте активними та наполегливими у вивченні дисциплін!

Наталія Павлишинець і Ярослава Росул

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook