Головні напрями роботи кафедри на лютий окреслено!

January 30, 2020

30 січня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри теорії та історії держави і права зустрілися, щоб обговорити результати науково-практичного семінару для гарантів освітньо-професійних та освітньо-наукових програм «Особливості підготовки до акредитації освітніх програм за вимогами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти» (29 січня) та окреслити головні напрями своєї роботи на лютий 2020 року.

Зустріч розпочалася з обговорення результатів роботи науково-педагогічних працівників за січень 2020 року. Головну увагу колектив кафедри зосередив на профорієнтаційній роботі з майбутніми абітурієнтами (відвідування, шкіл, ознайомчі екскурсії, особисті зустрічі та інтерв’ювання тощо) та навчально-методичній підготовці до весняного семестру 2019-2020 навчального року.

 

Згодом перейшли до обговорення нових умов акредитації освітніх програм та критеріїв оцінювання якості освітньої програми. Увагу присутніх було зосереджено саме на необхідності налагодження ефективного зворотного зв’язку із студентом та іншими стейкхолдерами, прозорості ведення навчального процесу, забезпеченню студентоцентрованого підходу, академічної свободи та удосконалення педагогічної майстерності.

 

І уже на початку весняного семестру науково-педагогічні працівники представлять силабуси своїх навчальних курсів та анотації навчальних дисциплін, які входять у складають вибіркову складову, молоді науково-педагогічні працівники, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років, відвідають «Школу молодого педагога» і «Семінар наставників академічних груп», а також забезпечать проведення І етапу всеукраїнської студентської олімпіади з «Правознавства» серед студентів юридичного факультету, продовжать профорієнтаційну роботу та зосередяться на виконанні інших завдань, передбачених як їх індивідуальним планами, так і планом роботи кафедри на весняний семестр 2019-2020 навчального року.

 

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook