Профорієнтаційна бесіда зі студентами юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України»

November 18, 2019

11 листопада 2019 року у рамках проведення профорієнтаційної роботи юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри адміністративного та фінансового права Анатолій Долгополов та старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Олена Попова провели профорієнтаційну бесіду зі студентами юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України».

Завдяки цьому заходу студенти юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України» були ознайомлені з інформацією по факультетах та перспективних спеціальностях Національного університету біоресурсів і природокористування України, було наголошено на перевагах які надає вищий навчальний заклад, специфіки навчання на юридичному факультеті, змістом майбутніх практик та перспективами працевлаштування після закінчення навчання, ознайомлені із досягненнями юридичного факультету та університету в цілому.

 

Вибір професії, який відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини – завдання складне. Воно не завжди під силу молодої людини, тому треба постійно та цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності.

 

Цей захід пройшов в активній та дружній атмосфері, студенти проявили високу зацікавленість до поданої інформації. Для поглиблення результатів профорієнтаційної роботи студенти юридичного відділення ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України» були запрошені на «День відкритих дверей» до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Дякуємо адміністрації ВСП «Рівненського коледжу НУБіП України» за підтримку та організацію зустрічі.

 

 

Олена Попова,

старший викладач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook