Тиждень правових знань - 2019. День третій: гра «Державницька машина часу: органи влади та управління Стародавнього Риму та сучасної України»

9 October 2019, 21:05

На юридичному факультеті вир заходів, приурочених Тижню правових знань у НУБіП України – 2019. Третій день, 09 жовтня 2019 року, є не менш цікавим, адже старший викладач кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук Карім Ємельяненко запропонував студентам групи Прав-1902 відчути себе героями інтелектуально-фантастичної гри «Державницька машина часу: органи влади та управління Стародавнього Риму та сучасної України».

 

Учасники спробували проаналізувати правові традиції функціонування органів державної влади та державотворчих процесів Давнього Риму і сучасної України. Студенти активно включились в гру, так як кожний із них хотів бути активнішим, розумнішим, дотепнішим.

 

Ось так, в ігровому форматі колеги-першокурсники змогли не тільки поглибити свої знання з дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн», а й спробували застосувати свої ораторські навички, вдосконалили аналітичні здібності. І просто чудово та із задоволенням прожили 80 хвилин свого життя!

 

Карім Ємельяненко,

кандидат юридичних наук,

старший викладач кафедри

теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook