Перформанс освітніх майстер-класів у Львові

October 6, 2019

05 жовтня 2019 р. у Львові висадився «Освітній десант», організований T-UPDATE, TRAINING BOX і «Вище». Перформанс освітніх майстер класів був проведений в стінах ЛДУФК імені Івана Боберського. Участь в ньому взяла і завідувач кафедри теорії та історії держави і права Віра Качур.

 

Реєстрація, вітальне слово, панельна дискусія «Навчання та викладання у ЗВО: зміни неминучі?» і Ви перед вибором, який майстер-клас обрати. А вибір здійснити не так просто, адже усі цікаві і усі необхідні. Ось спробуйте: «Ефективний зворотний зв'язок в роботі викладача» чи «Як навчити студента бути командним гравцем», «Тренінг як активна форма навчання» чи «Кейс-метод у викладанні» до перерви і після перерви «Методи фасилітації у викладанні» чи «Розвиваємо креативність студентів», Стратегії поведінки у конфліктних ситуаціях» чи «Коучингові технології в освітньому процесі». Насправді, важко. Але «правило вільної ноги» допомогло учасникам сумістити декілька з них.

 

 

 

І як результат, цікаві та продуктивні 6 годин підвищення кваліфікації, поповнена викладацька валіза і, що найголовніше, Ти знову відкритий до чогось нового.

 

 

 

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook