Кафедра прозвітувала про свою наукову роботу

December 11, 2018

10 грудня 2018 року кафедра теорії та історії держави і права в рамках чергового приймання звітів  про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України за 2018 рік прозвітувала про свою наукову діяльність.

 

Заслуговували на увагу результати розробок за ініціативною тематикою. Так, на кафедрі активно виконується 3 ініціативні теми: 0115U003408 “Теоретико-методологічні та практичні аспекти формування правової культури особи в Україні” та  0115U003562 “Теоретико-методологічні та практичні аспекти оцінки ефективності законодавства” (науковий керівник – доц. Качур В.О.), 0115U003706 “Актуальні проблеми української правової думки” (науковий керівник – доц. Протосавіцька Л.С.).

 

Начальний науково-організаційного відділу науково-дослідної частини НУБіП України Вікторія Самсонова звернула увагу на підвищення рівня виконання плану наукових робіт за цими темами та на те, що до їх виконання залучаються кращі студенти магістратури та бакалаври, а також побажала усім присутнім не зупинятися на досягнутому, об’єднувати зусилля і розробляти нові наукові проекти для участі в конкурсі на виконання цих робіт і розробок за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook