В Голосіївському суді м. Києва для студентів юридичного факультету відбулось практичне заняття з дисципліни "Судові та правоохоронні органи" в межах тижня правових знань.

October 15, 2018
В  Голосіївському суді м. Києва  для студентів юридичного факультету відбулось
практичне заняття  з дисципліни "Судові та правоохоронні органи"
в межах тижня правових знань.

      В межах проведення тижня правових знань, 11 та 12 жовтня доцентами кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету, Гулак Оленою Василівною та Улютіною Оленою Анатоліївною, практичні заняття з дисципліни «Судові та правоохоронні органи» для студентів першого курсу юридичного факультету було проведено в Голосіївському районному суді м. Києва.
       

     Студенти мали змогу бути присутніми на судових засіданнях з розгляду кримінальних справ; безпосередньо спостерігати за етапами судового процесу, виступами прокурора, сторонами захисту та підозрюваних. Окрім зазначених суб’єктів, безпосередніми учасниками судового процесу у складі суду були і присяжні.
 
 

     Юридичний факультет НУБіП висловлює слова подяки Голові суду, керівнику апарату, прокурорам, іншим головуючим суддям, які приймали участь у засіданні та які, окрім іншого, провели просвітницькі лекційні заняття в залах Голосіївського суду для студентів НУБіП юридичного факультету.
     Студенти високо оцінили саме такий наглядний формат проведення практичних занять.

 
 
Олена Гулак  
доцент кафедри
адміністративного та фінансового права 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook