V Міжнародна науково-практична конференція «Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку»

18 October 2018, 9:00

 11-12 жовтня 2018 р. в Національному університеті «Острозька академія» відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку». В роботі конференції взяли участь науковці із чотирьох зарубіжних країн та понад двадцяти вітчизняних університетів.

З привітанням до учасників конференції звернулися проректор з науково-педагогічної роботи НаУ «Острозька академія», доктор філософських наук Шевчук Д. М., та декан економічного факультету НаУ «Острозька академія», доктор економічних наук Козак Л.В.
В роботі конференції активну участь брав професор кафедри фінансів НУБіП України Юрій Пасічник, який на пленарному засіданні виступив з доповіддю на тему: «Моделювання динаміки ВВП: проблематика та прагматика В Україні», яка викликала зацікавленість та жваве обговорення у присутніх на конференції. Протягом роботи конференції учасники обговорили напрями розвитку фінансової системи України в контексті сучасних геополітичних тенденцій та прагнень України інтегруватись до ЄС.
 
Також учасники конференції ознайомились із історією Академії, яка була заснована в 1576 р. князем Василем - Костянтином Острозьким; відвідали музей, де зберігається шедевр світового друкарства – Острозька Біблія (1581) та інші раритети.
 
С.Онишко,
доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook