Пліч-о-пліч: наука і молодь. VII «Фестиваль студентської науки – 2018» в ННІ лісового і садово-паркового господарства

4 May 2018, 15:30

4 травня 2018 року у Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства в рамках VII «Фестивалю студентської науки НУБіП України − 2018» відбулася звітність діяльності студентських наукових гуртків.

Урочисте засідання відкрив директор Науково-дослідного інституту лісівництва та декоративного садівництва Василишин Р.Д., наголосивши, що, в Україні лише незначна частина населення займається науковою діяльністю. Тому, великі сподівання покладаються на нинішню молодь. Адже багато вчених зі світовими іменами зробили свої найважливіші винаходи саме в молодому віці.

З вітальним словом привітала гуртківців голова Спілки молодих вчених Марина Галат. Серед суддівської колегії, яка оцінювала результати діяльності гуртківців, були представники Спілки молодих вчених юридичного факультету, Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК, Ради аспіратів факультету захисту рослин, біотенології та екології, факультету інформаційних технологій і представники студентського наукового клубу.

Усього взяло участь у презентуванні своїх наукових досягнень 14 наукових гуртків.

Члени журі та гості брали активну участь в обговоренні діяльності наукових гуртків ННІ лісового і садово-паркового господарства. Оцінювали роботу наукових гуртків за трьома критеріями: змістовне наповнення, результативні показники проведеної роботи та стратегії розвитку наукового гуртка.


Гурткова робота характеризувалася проведенням та участю у різноманітних заходах, серед яких науково-практичні конференції, семінари, «круглі столи», зустрічі з видатними особистостями, створення фітокомпозицій, майстер-класи, волонтерство. Більшість розробок гуртківці активно висвітлювали у наукових публікаціях.


За результатами голосування визначились 3 найкращі гуртки, які і посіли чільні місця:

І місце     – Гурток «Таксатор»;

ІІ місце   – Гурток «Відтворення лісів та декоративне розсадництво»;

ІІІ місце  – Гурток біологів-мисловствознаців;

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших перемог!!!

І як сказав Леонардо да Вінчі – «Навчання ніколи не вичерпує розум».

Голова спілки молодих вчених

ННІ лісового і садово-паркового господарства

Сергій Ковалевський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook