Зустріч з майбутніми абітурієнтами: від знайомства до навчання

13 April 2018, 16:00
11 квітня 2018 року кафедра фінансів радо прийняла школярів – майбутніх абітурієнтів у нашому навчальному закладі на святі відкритих дверей. Декан економічного факультету Анатолій Діброва та колектив кафедри фінансів гостинно зустрів 17 школярів 10-го та 11-го класів Самгородоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня, Сквирського району Київської області у супроводі представників запрошеного навчального закладу Булгаченко Людмили Василівни та Волоконської Людмили Аркадіївни. Під час зустрічі було наголошено на перевагах навчання в НУБіП України, пріоритетах отримання знань в аграрній сфері, донесено інформацію щодо роботи кафедри фінансів, ознайомлено із можливостями навчання та стажування студентів закордоном.
 
     
Для занурення потенційних абітурієнтів в майбутній процес навчання та їх ознайомлення із фінансовими категоріями було проведено вікторину за допомогою сервісу Kahoot, який використовується викладачами кафедри для створення цікавих практичних занять та кращого засвоєння матеріалу.
 
     
Кожен школяр міг долучитися до вирішення завдань лише скориставшись смартфоном або комп’ютером та  проявити знання і вміння. Фінансову вікторину було поділено на 3 блоки: «Загальні шкільні знання», «Нобелівські лауреати», «Агробізнес сьогодні». Майбутні абітурієнти показали свою обізнаність та зацікавленість у фінансових процесах та знаннях аграрної сфери. За результатами вікторини було визначено переможців та нагороджено їх грамотами.
 
 

     

Колектив кафедри дякує директору школи Дячук Ніні Іванівній та начальнику відділу освіти Сквирської районної державної адміністрації Заболотному Олександру Вікторовичу за всебічну підтримку в організації поїздки школярів до нашого закладу.
 
     
Майбутні абітурієнти знають, що кафедра фінансів чекає на них, щоб навчити їх і зробити з них справжніх професіоналів!
 
Негода Юлія,

доцент кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook