Чередніченко Георгій – призер світового фіналу IT Challenges, що відбувся у Краковському Технологічному Парку

June 29, 2017
      IT Challenges - виклик для тих, хто хоче спробувати свої навички в області ІТ, конкуруючи з іншими у вирішенні задач за обмежений час. Змагання IT Challenges  проходять у двох категоріях - junior і middle/senior та двох спеціалізаціях - веб та мобільна розробка. В першому турі люди з усього світу можуть брати участь прямо з улюбленого робочого місця, оскільки завдання виконуються в он-лайні. Фіналісти були запрошені до Польщі, де проходив оффлайн-фінал.
      Студент 2 курсу факультету інформаційних технологій, який навчається за спеціальністю «Комп’ютерні науки», Чередніченко Георгій  успішно пройшов перший тур конкурсу і був запрошений до Кракова для участі у фінальному змаганні. Результат його виступу у фіналі - третє місце.
 
      Привіт Георгій! Вітаємо тебе! Розкажи про конкурс та свої враження від участі.
Організаторами конкурсу виступили ItChallenges - відкритий европейський чемпіонат для Веб та мобільних розробників. Конкурс включав в себе категорії від програмування, розробки Android та IOS  додатків, до фронтенду, бекенду та дизайну.   Я виступав в категорії дизайну. Для проходження у фінал необхідно було виконати відбіркове завдання: дизайн форми інтернет-магазину, чекаут.
  
     Яке завдання ти вирішував для проходження у фінал? Хто були твої конкуренти у фіналі та як проходив сам конкурс?
До фіналу у Кракові пройшло 67 чоловік, з них — 6 дизайнерів. Отримавши запрошення від організаторів, я подався у консульство для отримання візи, успішно вирішивши формальності я поїхав до Польші. Сам конкурс проводися  у Краковському Технологічному Парку, який, до речі, представляє  з себе сучасну і дуже красиву будівлю, протягом двох днів. У перший день відбулося привітання та знайомство с жюрі, далі учасники завантажили фінальні завдання і приступили до роботи, на вирішення завдання було відведено 7 годин. Наступного дня учасники отримали фідбек від суддів та мали можливість прослухати лекції розробників SaundCloud, Olx та інших, після цього відбулася церемонія нагородження, на якій я отримав сертифікат за третє місце. Поїздка виявилась для мене надзвичайно корисним та цікавим досвідом
 
  
Розмовляла Ірина Ясенова, доцент кафедри комп’ютерних наук

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook