Наш факультет посів друге місце у конкурсі-огляді на кращу веб сторінку НУБІП України

May 23, 2017

      Оголошений в квітні конкурс-огляд на кращу веб-сторінку структурного підрозділу університету отримав логічне завершення. Головний акцент і мета конкурсу – дізнатися, наскільки ми готові задовольнити інформаційні потреби цьогорічних випускників. Розроблені критерії, а їх 50 за основними показниками та 9 за додатковими, перш за все, були направлені на оцінку сайтів з точки зору вступника. Також комісія оцінювала користь інформаційного наповнення для студентів і співробітників. З 8 травня протягом тижня комісія проглянула всі інтернет сторінки ННІ, факультетів, відокремлених підрозділів і кафедр та винесла рішення. Серед ННІ та факультетів кращу веб сторінку наш факультет посів друге місце. Відповідальна за веб-сторінку факультету Ірина Ясенова. Нас випередив гуманітарно-педагогічний факультет, колег якого ми вітаємо з перемогою.


     Комісія відзначила наявність відео-ролику на представництва у соціальній мережі. Коментуючи результати, співголова конкурсної комісії Сергій Кваша зазначив, що при оцінюванні одразу було помітно фаворитів. Їхні сайти настільки наповнені корисною інформацію, при чому вона подана в цікавому і зрозумілому форматі, що перегляд затягувався на години. Як кажуть, оку є за що зачепитися.

      Поряд з оцінюванням оформлення сторінок, наявність тієї чи іншої інформації, були визначені автори кращих матеріалів. На нашому факультеті відзначили заступника декана Наталію Клименко.

      Декану факультету Олені Глазуновій на вченій раді університету ректор Станіслав Ніколаєнко вручив грамоту. 

Доцент кафедри комп'ютерних наук Ірина Ясенова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook