Студенти напряму підготовки «Облік і аудит» нагороджені грамотами Міжвузівської науково-практичної студентської конференції

April 10, 2017

29 березня 2017 року у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулась VІ Міжвузівська науково-практична студентська конференція «Актуальні проблеми економіки, обліку та фінансів в Україні». Заступник директора коледжу з навчальної роботи Н.В. Ільченко зазначила, що конференція є традицією діяльності коледжу. Учасниками стали студенти з НУБіП України та його відокремлених підрозділів («Ірпінський економічний коледж»,  «Мукачівський аграрний коледж», «Немішаївський агротехнічний коледж», «Ніжинський агротехнічний коледж»), а також багатьох навчальних закладів України. 

 

 

Від економічного факультету НУБіП України  в роботі  конференції прийняли участь студенти другого та четвертого курсів напряму підготовки «Облік і аудит» Тетяна Панічева (науковий керівник − д.е.н., професор Калюга Є.В.); та Тетяна Чередник (науковий керівник − к.е.н., доцент Кузик Н.П.).

 

 

Студенти публічно представили результати своїх наукових досліджень шодо запровадження аудиту якості фінансової звітності в умовах євроекономічної інтеграції (Т. Панічева) та використання зарубіжного досвіду щодо впливу змін валютних курсів (Т. Чередник).

 

 

Доповіді супроводжувалися цікавими і жвавими дискусіями та обговоренням наукових результатів. За актуальність і науковість представлених результатів досліджень, за лідерські позиції у вирішенні науково-практичних питань з обліку, аудиту та оподаткування Тетяна Панічева та Тетяна Чередник нагороджені  грамотами.

 

Щиро вітаємо учасників конференції і бажаємо їм наполегливо і цілеспрямовано продовжувати свій науковий шлях!

Кузик Наталія,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook