Випускники - наша гордість! Бакалаври-правники отримали путівку в життя

June 22, 2016

Сьогодні теплого літнього дня трошки сумно студентам юридичного факультету. Адже 21 червня в щасливе майбутнє провели викладачі своїх дітей-випускників. Вони дорослі, впевнені, зовсім не такі, якими вперше прийшли в університет чотири роки тому. Розгублені й схвильовані блукали вони коридорами, шукаючи потрібну аудиторію. Перші успіхи на парах, перші конкурси, перші конференції. З кожним днем ви почувалися ріднішими в стінах факультету. Викладачі були друзями й порадниками, предмети ставали все зрозумілішими і цікавішими, все яснішим ставало уявлення про професію юриста та те, яким він повинен бути.


Ми горді й щасливі, що від сьогодні наш професійний простір збагатився 66 бакалаврами права. Серед вас майбутні успішні адвокати, нотаріуси, судді, юрисконсульти. Ми вірили в це з першого дня, коли побачили ваші очі, сповнені бажання та натхнення здобувати нові знання, долати всі перешкоди та досягати своїх цілей. Радісно на серці і тому, що не тільки хороших спеціалістів випускаємо у світ, але й порядних людей, які попри всі труднощі дорослого життя, зберегли в душах добро, чуйність, відвагу, які виховали у вас батьки.


Для нас ви особливий випуск. Ми пишаємося вашою активністю та бажанням розвиватися у всіх сферах життя. Студенти першої групи на чолі зі старостою Бар’як Ілоною, вибороли друге почесне місце серед студентів НУБіП України під час святкування дня Університету, під керівництвом студента Олександра Ляховича команда факультету здобула перемогу в змаганні з баскетболу, студенти Світлана Голуб, Аліна Пенькова, Олександр Ляхович гідно представили наш вуз на Всеукраїнській олімпіаді з Правознавства та посіли 4 загальнокомандне місце серед 52 провідних вузів.


Це не повний перелік ваших здобутків та перемог, якими ви прославляли рідний університет. Активну громадську позицію займали студенти Микола Нікулін, Сергій Крепостний, Марія Баран, Іштван Попович. Більшість з вас брали активну участь у науковому житті факультету та університету, про що свідчить значна кількість наукових публікацій у фахових та закордонних виданнях.


Особливо важко з вами прощатися вашим наставникам, для яких ви стали по-справжньому рідними. Вони знали про всі ваші проблеми, намагалися завжди їх вирішити, робили все можливе, щоб зробити вас одним дружнім колективом, навчити взаєморозумінню та взаємодопомозі один одному.


Сьогодні прийшли привітати вас не тільки друзі та педагогічні працівники, поряд з вами зараз і ті, хто 4 роки щодня хвилювався за вас, переживав разом з вами всі поразки та щиро радів вашим успіхам. Це ті, хто привів вас першого вересня в університет, як колись приводив в дитячий садок і до школи. Це ті для кого ви завжди найкращі, не зважаючи на колір вашого диплома. Це ваша опора і підтримка, ваші головні вболівальники по життю, ваші янголи-охоронці, ваші батьки. Їм вдячні і ми за те, що довірили найдорожче – своїх дітей. За те, що поміж десятків престижних вузів разом з дітьми обрали наш. Ви дали їм життя, достойне виховання, ми дали їм знання та освіту, а разом це фарби, що ляжуть на полотно щасливого та успішного життя.


Юридичний факультет нашого університету став для Вас, дорогі випускники, другою домівкою, де Ви зростали, мужніли, пізнавали таємниці правничих наук, утверджували себе у житті. Перед Вами відкриті широкі перспективи, а для тих, хто вирішив здобути диплом магістра, гостинно відкриті двері Альма матер.

Головне – вірити у свої сили, залишатися вірним своїм друзям, думкам, рідній землі, нашій єдиній Україні, любити свою професію та не забувати тих, хто відкрив Вам  фах юриста. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, удосконалюйте себе, щоб якомога частіше відчувати окриляючу силу успіху, радість перемог.

 

асистент кафедри теорії та історії держави і права

Наталія Поліщук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook