Відбувся захист дисертації ВОВКОТРУБА Володимира Григоровича на тему: «Санітарно-гігієнічна оцінка свинини за обробки молочнокислими мікроорганізмами під час охолодження півтуш»
23 липня 2025 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради РСВР 139 відбувся прилюдний захист дисертації ВОВКОТРУБА Володимира Григоровича на тему: «Санітарно-гігієнічна оцінка свинини за обробки молочнокислими мікроорганізмами під час охолодження півтуш», поданої на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» (Науковий керівник – доктор ветеринарних наук, професор ЯКУБЧАК Ольга Миколаївна, професор кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України).
До складу разової спеціалізованої ради входили: голова ради – доктор технічних наук, професор БАЛЬ-ПРИЛИПКО Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів (НУБіП України); рецензенти – кандидат ветеринарних наук, доцент МИХАЛЬСЬКА Віта Михайлівна, доцент кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька (НУБіП України) та кандидат технічних наук, доцент ІСРАЕЛЯН Валентина Миколаївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів (НУБіП України); офіційні опоненти – доктор ветеринарних наук, професор БОГАТКО Надія Михайлівна, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та лабораторної діагностики Білоцерківського національного аграрного університету та кандидат ветеринарних наук, доцент РОДІОНОВА Катерина Олександрівна, в. о. декана факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри інфекційної патології, біобезпеки та ветеринарно-санітарного інспектування імені професора В. Я. Атамася Одеського державного аграрного університету Міністерства освіти і науки України.
Члени спеціалізованої вченої ради високо оцінили роботу Володимира Григоровича, відзначивши її новизну, наукову цінність та практичне значення. За підсумками обговорення та голосування було прийнято одностайне рішення рекомендувати йому присвоєння наукового ступеня доктора філософії.
Колектив кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька щиро вітає Володимира Григоровича з успішним захистом дисертації та здобуттям наукового ступеня доктора філософії!
Бажаємо подальших наукових звершень, творчої наснаги та нових досягнень у науковій і професійній діяльності.
З найкращими побажаннями,
колектив кафедри