Віталіна Бурдєєва – обирає факультет харчових технологій НУБіП України

July 22, 2025

 

- Розкажіть про себе, чим цікавитесь

- Я, Віталіна Бурдєєва, мені 16 років, нещодавно закінчила навчання у Ворзельському ліцеї №10. За роки навчання я проявила себе як відповідальна, доброзичлива та активна учениця. У вільний час я займаюся танцями та вокалом — це допомагає мені розвивати творче мислення, самодисципліну та командну роботу. Я люблю знайомитися з новими людьми, вмію слухати, поважати думки інших і завжди відкрита до нових ідей. 

- Чому ви вирішили вступати до НУБіП України?

- Я обрала для вступу саме Національний університет біоресурсів і природокористування України, оскільки вважаю його одним із найперспективніших закладів вищої освіти столиці. Щороку до нього вступають сотні абітурієнтів, які прагнуть розвиватися, здобувати якісну освіту та відкривати нові горизонти для власного професійного зростання. Атмосфера університету, можливості, які він надає, та висока репутація серед студентів стали для мене вирішальними факторами у виборі закладу.

- Чому Ви обрали саме спеціальність "Харчові технології"?

- Я обрала спеціальність "Харчові технології", тому що мене щиро зацікавила ця галузь. Мені хочеться глибше пізнати, як створюються сучасні харчові продукти, як поєднуються наука і технології в цій сфері. Я хочу розуміти, як можна зробити їжу безпечнішою, смачнішою та кориснішою для людей. Також вважаю, що в умовах викликів сьогодення харчова промисловість є ключовою для забезпечення сталого розвитку країни.

Оволодіння цією спеціальністю відкриє мені широкі можливості як для подальшої професійної реалізації, так і для внеску в покращення якості життя людей. Я прагну стати фахівцем, який не лише добре знає свою справу, а й вміє мислити креативно, бачити перспективу та застосовувати знання на практиці.

Вірю, що навчання в НУБіП допоможе мені реалізувати мрії, знайти однодумців, набути важливих знань і стати частиною сучасної української наукової спільноти.

  

- Дякую за розмову. Ухпіхів Вам при вступі! Вірте у себе - і все вийде!

 

Розмову провела Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook