«Cвято відбудеться за будь-якої погоди!»

June 7, 2015

        29 травня 2015 року заздалегідь було позначено червоним кольором у записниках членів трудового колективу, студентського братства та випускників навчального закладу. Адже саме в цей день рідна Альма-матер відзначатиме свій 117-й День народження!

Не зважаючи на дощовий ранок та полудень, перекриті дороги до місця святкування, настрій у всіх був святково піднесений.

Рівно о 14 годині ректор разом з почесними гостями відкрив свято і зелене світло спортивних, інтелектуальних та мистецьких заходів загорілося.

Найбільший азарт викликали чоловічі змагання із перетягування канату та жіночі присідання з гімнастичними кругами.

 

       

І якщо чоловікам не вдалося перейти у наступний тур, то жінки порадували результатом (67 разів!!!) і почесним 2 місцем у командному заліку з цього виду змагань.  

Паралельно зі спортивними стартами змагалися й завідувачі кафедр, розв’язуючи японські головоломки судоку.

 

   

Відчути командний дух дозволили ігри-змагання для команд старост академічних груп та для жінок–НПП «Корпоративна сила», де за допомогою спеціального пристрою 8 осіб одночасно писали назву університету.


     


 

Для студентів була організована естафета «Вмілий і кмітливий».

 

 

 

Не менш цікавими виявилися змагання між командами відокремлених підрозділів університету на кращий кулінарний шедевр. Усі бажаючі мали змогу скуштувати кашу, куліш чи бограч.

 

  

Святкового настрою додав гала-концерт переможців цьогорічного фестивалю «Голосіївська весна», підбиття підсумків змагань і нагородження переможців.

 

 

Кожне свято – це свого роду підбиття підсумків. І справа не лише у першому місці, який виборов факультет у змаганнях. Проведення таких святкових заходів значить набагато більше для університетської спільноти. Це, передусім, можливість відчути себе органічною частинкою єдиної родини, ім’я якій – НУБіП України!

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook