Гостьова лекція від компанії Unicorn System UA

6 September 2024, 17:00
Київ. Кафедра комп'ютерних наук НУБіП України

Практикорієнтованість – важлива характеристика освітньої програми. Вона досягається різними шляхами, один з яких – організація гостьових лекцій.

6 вересня до нас завітав бізнес- архітектор компанії Unicorn System UA Дмитро Ніколаєнко. На зустріч з лектором були запрошені магістри кафедри комп’ютерних наук, що навчаються за різними ОПП – «Інформаційні управляючі системи і технології», «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг», «Програмне забезпечення інформаційних систем», як на першому, так і на другому курсах.

У своєму виступі на тему «Особливості впровадження та підтримки складних інформаційних систем» Дмитро поділився власним досвідом, проблемами, з якими стикаються розробники у процесі проєктування, реалізації, тестування та впровадження складних інформаційних систем.

Основні проблеми були поділені на групи в залежності від їхньої специфіки.

Це проблеми, пов’язані з мікросервісною архітектурою, інтеграцією, тестуванням, підтримкою, фізичними обмеженнями учасників проєктів тощо.

 

 

 

Студенти не лише слухали, а і ділились власним досвідом, бо мають такий у компаніях ІТ.

Час промайнув швидко. Бажаємо аналітикам, архітекторам та розробникам інформаційних систем долати проблеми та розвивати на високому рівні галузь ІТ. Дякуємо компанії Unicorn System UA та Дмитру Ніколаєнку.

Завідувачка кафедри КН, гарант ОПП «ІУСТ»
Белла Голуб

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook