ОС Магістр «Нутріціологія» заочна форма навчання


 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

 

Електронний навчальний курс 

Робоча програма з дисципліни

 

Сучасні методи досліджень

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

Законодавство і політика харчування

 

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

  

  

 

Фізіологія та епігенетика харчування

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Нутриціологія здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Харчування різних категорій населення

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Технології здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

    

    

Мікробіота, пробіотики та пребіотики

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Спортивне і превентивне харчування

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

Організація підготовки магістерської роботи

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

Інноваційні технології в нутриціології

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

   

   

Промоція здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Харчові та дієтичні добавки

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Виробнича практика

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Харчова хімія

 

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутріціологія»