ОС Магістр «Нутріціологія» заочна форма навчання
Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус
|
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Сучасні методи досліджень |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Законодавство і політика харчування
|
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Фізіологія та епігенетика харчування |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Нутриціологія здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Харчування різних категорій населення |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Технології здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Мікробіота, пробіотики та пребіотики |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Спортивне і превентивне харчування |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Організація підготовки магістерської роботи |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Інноваційні технології в нутриціології |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Промоція здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Харчові та дієтичні добавки |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Виробнича практика |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Харчова хімія |
181 «Харчові технології» ОПП «Нутріціологія»
|
|
|
|
|
|
|
|
|