Навчальна практика “Інформаційні системи і технології в економіці” для студентів економічного факультету

July 1, 2024

 

Здобувачі вищої освіти, що навчаються на першому курсі економічного факультету, спеціальностей “Міжнародна економіка”, “Економіка підприємства” та “Облік і оподаткування”  завершили навчальну практику з дисципліни “Інформаційні системи і технології в економіці”.
Програма практики включала широкий спектр завдань, від базових операцій з даними до складних аналітичних функцій з використанням табличного редактора Microsoft Excel.
Практика дозволила студентам поглибити свої знання та розвинути навички, необхідні для роботи з електронними таблицями, що є важливими інструментами в сучасній економічній діяльності.
Студенти вчилися створювати діаграми, працювати з функціями, аналізувати великі масиви даних та візуалізувати результати своїх досліджень.
Дана практика надала чудову можливість застосувати теоретичні знання на практиці і підготувала до вирішення реальних завдань, з якими студенти стикатимуться у професійній діяльності.
Також здобувачі вищої освіти мали можливість отримати сертифікати, опанувавши курс “Work Smarter with Microsoft Excel” на освітній міжнародній платформі масових відкритих онлайн курсів COURSERA.
Завдяки закріпленню теоретичних знань та набуттю практичних навичок, майбутні економісти зможуть ефективніше застосовувати цифрові технології для аналізу та обробки даних, що сприятиме їхньому професійному зростанню та підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці.
Таїсія Саяпіна,Тетяна Волошина,
керівники навчальної практики

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook