ЗРОБИ СВІЙ БІЗНЕС-ПРОЄКТ ПРИВАБЛИВИМ ДЛЯ ІНВЕСТОРІВ ТА ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ!

June 4, 2024
Онлайн

«Агрокебети. Рости своє» – це практична навчальна програма по підготовці бізнес-плану та необхідного пакету документів для звернення до інвесторів і банків з метою отримання фінансування.

Кращі 10 бізнес-проєктів будуть відібрані Експертною радою проєкту для отримання грошових грантів у розмірі 200 000 гривень кожен на реалізацію своєї бізнес-ідеї чи розвитку вже існуючого бізнесу. Гранти нададуть можливість переможцям реалізувати свої ідеї та масштабувати свої бізнеси.

Більше того, після успішного навчання на програмі та підготовки бізнес-планів під менторством наших експертів ми допоможемо вам звернутись до банків для отримання фінансування.
Загальний фонд фінансової підтримки проєкту складає 10 млн гривень.

Детальніше https://agrokebety.com/agrokebeti-rostisvoe

Щоб подати заявку на участь в проєкті «Агрокебети. Рости своє», необхідно ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ https://forms.gle/7CTmhxfkiVQfpjCe7 .
Запрошуйте також до участі у проєкті ваших друзів та бізнес-партнерів. Кількість учасників у навчальній програмі та в проєкті в цілому необмежена.

Участь – безкоштовна.
Старт навчання вже 4 червня та відомі перші лектори:

Алекс Ліссітса, CEO ІМК, президент УКАБ, ідеолог «Агрокебети» виступить з темою: «Перспективи агроринку України: ваш шлях до успіху».
Коли: 4 червня о 10:00 в ZOOM

Олег Нівʼєвський, засновник Центру досліджень продовольства та землекористування KSE, декан факультету магістерських економічних студій KSE, експерт із земельних питань та аграрної економіки презентує тему: «Аналіз ринку та визначення можливостей»
Коли: 6 червня о 10:00 в ZOOM


 

Доступ до лекцій лише для зареєстрованих учасників: https://agrokebety.com/agrokebeti-rostisvoe

Додай до своєї ідеї кебети та фінансування!

Проєкт «Агрокебети. Рости своє» реалізується за підтримки компаній: HORSCH, International Finance Corporation (IFC), Райффайзен Банк, ІМК та МХП.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook