Кафедра інформаційних систем запросила на навчання до НУБіП України випускників навчально-виховного комплексу № 3 м. Яготин

May 5, 2015
навчально-виховний комплекс №3 м. Яготин

    30 квітня 2015 року доцент кафедри інформаційних систем Садко Михайло Григорович зустрівся з одинадцятикласниками (випуск 46 школярів) навчально-виховного комплексу № 3 м. Яготин Київської області.

   Під час зустрічі випускники отримали всебічну інформацію про історію, структуру, напрями та спеціальності підготовки фахівців НУБіП України, зокрема про факультет інформаційних технологій, здобутки університету, умови вступу до університету у поточному році, а також про саме навчання студентів, культурне та спортивне життя студентів, можливості навчання на військовій кафедрі НУБіП України, отримання другої вищої освіти, навчально-виробниче стажування за кордоном. Випускники виявили велику зацікавленість у можливості стати студентами НУБіП України.

 

    Дякуємо за допомогу в організації зустрічі з випускниками 2015 р. директору Яготинського навчально-виховного комплексу №3 Комаренко Світлані Олексіївні та педагогу-організатору Огризько Вікторії Сергіївні.
 

 

Михайло Григорович Садко,
доцент кафедри інформаційних систем

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook